Jamaicanske art egenskaper

Jamaicanske art egenskaperJamaica kunst full av livligheten og farge, og det har også internasjonale historiske røtter som følger anerkjente kunstneriske tradisjoner. . Påvirkninger er like varierte som de av øynasjonen i seg selv, men afrikanske, karibiske og innfødte Rastafari egenskaper er utbredt. Mange kjente kunstnere har kommet fra Jamaica bruke kunstneriske medier, for eksempel maling, skulptur og tekstil. Disse brikkene varierer fra museum kvalitet skatter til lokalt produserte kunstverk tilgjengelig for salg fra gateselgere.

Afro-Caribbean Art

En av de viktigste egenskapene til jamaicansk kunsten er dens afro-karibiske stil. Historisk, som slaver der hentet over fra Afrika, under innflytelse av afrikansk kunst-stil kom med dem. Denne stilen har en tendens til å være en utforskning av land, folk og dyr i form av maling, treskjæring og skulptur.

Kulturpåvirkning

Karakteristikker av Jamaicas kunst er påvirket av øyens kultur. Disse omfatter verk som er en hyllest ikke bare for afro-Jamaicans 'afrikansk opprinnelse, men også fremveksten av Black Power-bevegelsen, kreolsk kultur og Rastafari tro.

Klassisk og Intuitiv

Karakteristikker av Jamaicas kunst spenner fra klassisk teknikk til primitive intuitiv stil. Arbeidet utføres av profesjonelt utdannede kunstnerne har en effekt og stil av kunst som er svært konseptuelle og raffinert, ofte gjenspeiler egenskapene til klassisk europeisk kunst. Den primitive og intuitive stil i Jamaica har en tendens til å gjenspeile sin afrikanske arv. Stilen er ikke undervist eller forsket for effekt, og egenskapene tendens til å være rustikk og naturlig.

Farger og Stil

Mens en stor del av Jamaicanske kunsten reflekterer det livlige farger, teksturer og opplevelser av det karibiske området, ikke alle egenskapene til Jamaicas kunsten har en tropisk tone. Snarere er jamaicansk kunst fantastisk variert i stil og konsept, og et bredt utvalg er ikke gjenstand for generalisering.

Håndverk og souvenirer

Jamaica er et land med håndverkere og kunsthåndverkere. Et besøk til øya vil gi deg muligheten til å samle lokalt produserte varer, hvorav mange er raffinerte kunstverk imponert over egenskapene til Jamaica seg selv. Smykker, keramikk, keramikk, malerier og klær skaper et veggteppe av verk som reflekterer arven og kreativiteten til folket. Ocean skjell inspirere og pryder biter av smykker. Det er vanlig å se den røde, gule og grønne av Jamaicas flagg representert i kunsten, og den røde leire og tre av øya skiller glasert keramikk og treskjæring.

Andre artikkelen

 • instruksjoner for dekorative & Tole maleri
 • hvor å hindre det røde lyset på et kamera
 • hvordan å lage keramikk ut av fin leire og sand
 • vann kunst ideer for barn
 • typer av diamant slipeskiver
 • tips for hvordan du bruker pasteller på en akvarell maleri
 • hvordan å male et pulver rom tak
 • hvordan du kan gravere din egen anheng
 • hvor å bli en illustratør eller tegneserieskaper
 • western skinn gaver
 •