arkitektonisk belysning metoder

arkitektonisk belysning metoderDu trenger:
papp eller tre
. Bilderammen.
Målebånd.
Blyant.
Kniv.

Når du tar bilder av arkitektur, du noen ganger finner deg selv å ha problemer med belysning. Innendørs arkitektur og innredning lider ofte av lav og ujevn belysning, og nattlig belysning er vanskelig å bruke for å bringe ut skjønnheten i et hjem eller bygning.

Kunstig belysning

Kunstig lys er ofte brukt for innendørs arkitektoniske bilder, og det er ofte benyttet ved å kombinere den vanlige belysningen inne i området med ekstra belysning brakt av fotografen.

Innendørs arkitektoniske bilder-spesielt nært hold og detaljerte bilder-har den universelle problemet med undereksponering. Undereksponering skjer når det ikke er nok lys tilgjengelig inne i plassen du tar bilder. Selv når det menneskelige øyet kan se detaljer, kameraet kan ikke med mindre det er ekstra lys gis for det.

Innendørs arkitektoniske bilder vanligvis bruke den eksisterende veggen lysene og lampene, fordi disse bidra til å gi dimensjon til rommet og elementer plassert i rommet. Fotografer deretter legge til sine egne strober, blinker eller stillestående varmt lys for å bringe den samlede belysningen i rommet opp høyt nok for kameraet.

Når belysning et interiør arkitektonisk skutt for stemningen, er naturlig lys fra vinduer enten ikke brukes eller bare brukes i svært små mengder -. enten fra en overskyet dag utendørs eller som filtrerte lyset som kommer inn gjennom glassmaleriene for eksempel

Natural Light

Natural belysning er nyttig for både innendørs og utendørs arkitektoniske bilder når visse vilkår foreligger, eller spesielle utseende er ønsket i bildene.

Hvis du tar et bilde av en sunroom for eksempel, eller en åpen, luftig store rom med mye sollys streaming i vinduene, som naturlig lys kan brukes til å ta interiør bilder som formidler romslige rom og lysstyrke.

For utsiden av en arkitektonisk struktur, er den lave gyllent lys tilgjengelig tidlig om morgenen eller sent på ettermiddagen utmerket for å fremheve detaljer i bygningens utforming og struktur.

Night Shots

vakkert opplyst hus og bygninger på natten er nesten irrisistable for fotografer, fordi bygningen er belysningen ofte ser nesten magisk i nattemørket.

ta bilder av de opplyste bygninger om natten er faktisk ikke gjort om natten, skjønt. I stedet er de beste nattlige bilder av arkitektur er tatt like før solnedgang, i skumringen. Ved å ta bilder av hus og bygninger før full mørke natten setter inn, er kameraet i stand til å plukke opp intrikate detaljene i den arkitektoniske strukturen. Hvis du venter til mørkt å ta bilder, vil de fleste av detaljene gå tapt i skyggene.

Male med lys

En dramatisk måte å ta bilder i svært mørke interiører så vel som når den er full av mørke natt er å bruke en teknikk kjent som "male med lys. "

Sett kameraet på et stativ, og komponere bildet du ønsker å ta, og sett den på lyspæren eksponering. Trykk på utløserknappen, så gå rundt skinner en lommelykt eller avfyre en ekstern blits på kamera områdene av arkitekturen du vil at bildet skal vises. jevnt lys alle områder som ønsket, så gå tilbake til kameraet og lukke lukkeren.

Kameraet vil plukke opp detaljer fra de områdene du skinte lyset på. Det er en flott belysning teknikk for arkitektur spesielt, men det tar litt av praksis for å skape gode bilder med denne metoden.

Andre artikkelen

 • hvordan du skriver ut 3,5 x 2,5 bilder
 • hvordan ta bilder av bevegelige biler
 • typer papir for utskrift stationery
 • hvordan å lage kort i photoshop
 • hvordan gjøre partiet flyers online
 • Hvordan tegner jeg gjøre otto fra The Simpsons?
 • kunst & konstruksjon verktøy
 • hvordan å skrive vakkert script brev
 • Slik ramme akvarelltrykk
 • hvordan du skriver ut digitale bilder til akryl
 •