dekorasjonsmaling på gulv

dekorasjonsmaling på gulvDekorasjonsmaling har vært en kunstnerisk uttrykk av mennesker i tusenvis av år. Dekorative gulv maleri er prosessen med å male et gulv, i stedet for flekker det eller bruke en flis eller vinyl gulv med et mønster på gulvet. Dekorative gulv maling åpner for mer tilpasning av gulv, samt moroa med maleriet og komme opp med et design selv

Du trenger:. .
Sjablong
Newspaper.
Face respirator.
Hansker.
Beskyttelsesbriller.
Spray lim.
Paint.
Voks papir.

Historie

Romerne var noen av de første registrerte folk til å male gulvene sine, male dekorative motiver på gulv laget av tre og stein. De gamle indiske tradisjonen med Rangoli innebærer maling åndelige eller folkekunst på gulvet under festlige anledninger. Floor maleriet ble mer populært rundt 1800-tallet med malte gulv kluter. Mange velstående mennesker ville male disse gulvet kluter som dekorativ tillegg til et ellers lite bemerkelsesverdig gulv. Da linoleum ble oppfunnet, gikk gulvklut maleriet ut av stilen. Siden da virker det som dekorative gulvet maleriet har opplevd en renessanse på grunn av sin budsjett-vennlige natur og relativt lett for gjør-det-selv.

Fordeler

Det er mange fordeler i å male dekorative mønstre på et gulv. Muligheten til å male noe og eventuelle mønster på et gulv er attraktivt for mange, som er kostnadsbesparelser for et lavere budsjett-etasje.

En av de største fordelene er muligheten til å bruke en kryssfiner gulv, som er mye billigere. Du trenger ikke å installere en fancy tregulv hvis du skal male det. Mange maling er beregnet for bruk over fliser, linoleum og stein i tillegg. Dette gjør det mulig å male et gulv i stedet billakkprodukter den eller erstatte den. Du får også den ekstra fordelen av en helt tilpasset gulv. Alle farger og mønster kan være malt.

Hensyn

Det er mange hensyn som går sammen med dekorative gulv maleri. Tilstanden til den nåværende gulvet er en vurdering. En beat-up gulvet vil ikke se så bra malt som et gulv i god stand. Du bør også vurdere hvor ofte gulvet er brukt. I en høy trafikk område, vil malingen ikke vare så lenge. I de fleste tilfeller, må du forsegle malte gulvet med polyuretan belegg for å beskytte lakken mot riper og skraper.

Advarsel

Hvis du maler gulvet selv, sørg for å starte i et hjørne og jobbe mot en dør. Ellers vil du bli fanget i rommet før gulvet tørker. Det er nyttig å tegne ditt mønster på gulvet før du maler for å holde orden på utformingen du bruker. Du kan også bruke sjablonger for å hjelpe deg male.

Time Frame

Et malt gulv bør vare rundt 10 år hvis det har en beskyttende segl over toppen av malingen. Etter 10 år i mål vil slites ned og malingen begynner å bli dårligere. På dette punktet kan du enten stripe på gulvet og male den eller erstatte gulvet med en annen gulv stil.

Andre artikkelen

 • hva er Fabergé-egg laget av?
 • forklaring av filmfremkalling
 • Slik sand malt treverk
 • hvordan bygge en maling sprayer
 • maleri tips for kjøkkenet
 • kule måter for en blomsterhandler å levere roser
 • retninger for å lage en spotte ku melking stasjon
 • latinamerikanske kunstprosjekter
 • hvordan å fullføre en trebolle
 • hvordan å male på betong for en lekeplass
 •