en beskrivelse av fotografiet virksomheten

en beskrivelse av fotografiet virksomhetenFotografi virksomheter omfatter et bredt spekter av tjenester og spesialiteter med mange fotografer krysset inn andre spesialiteter for kreative foryngelse og for å øke sine inntekter. I dagens marked, er det ikke uvanlig for en fotojournalist til å jobbe deltid som bryllupsfotograf eller en fin kunst fotograf for å støtte sin kunst gjennom portretter provisjoner. Omfanget av fotografiet er stort og med bruk av digitale teknologier, er mer fotografer inn i næringslivet og tar yrket i spennende og innovative retninger.

Commercial Photography

Kommersielle fotografering omfatter et bredt spekter av fotografiske spesialiteter, men dens eneste formål er å tilby bilder for kommersielle foretak å markedsføre sine produkter eller tjenester. Dette omfatter reklame fotografi, arkitektur, produkt, eiendom, mote og en rekke andre spesialiteter. Kommersiell fotografering er blant de høyere betalte spesialiteter og vanligvis krever store budsjetter, produksjon staber, komplisert lysutstyr, produktet stylister, garderobe og make-up artister. Mindre kommersielle prosjekter kan gjennomføres for store selskaper i de enkelte fotografer og pleier å hjelpe fotografer fra ulike spesialiteter til å møte sine fiskale mål for deres virksomhet.

Consumer Photography

Consumer fotografering innebærer å gi profesjonelle fotografiske tjenester for daglig forbrukere. Dette inkluderer familien portrettfotografering, bryllup, barn fotografier og senior portretter. Mange fotografer også bruke portretter og bryllup for å hjelpe øke sin årlige inntekt, men noen ekstremt suksessrike fotografer spesialiserer seg på å tilby disse tjenestene under hele sin karriere. Mens omfanget av en forbruker studio kan variere kraftig i størrelse, mange profesjonell portrett-og bryllupsfotografer drive et studio med flere ansatte ansatte eller fotografiske assistenter og bruk beliggenhet belysning i tillegg til noen studio lysforhold.

Fotojournalistikk

Fotojournalistikk omfatter innen visuell kommunikasjon med det formål å fortelle en historie eller videresending av en nytt arrangement for publikum gjennom bilder. Aviser, magasiner og nettaviser nettsteder bruker bilder som er laget av fotojournalister å illustrere sine historier og skrevet innhold gjennom sine publikasjoner. På grunn av nedgangen i mediebransjen, og overgangen til elektroniske publikasjoner, er fotojournalistikk gjennomgår et skifte i fokus og en nedbygging av tradisjonelle roller for fotojournalist i redaksjonen. Mange fotojournalister er nå skyter video og samle lyd i tillegg til stillbilder og produsere multimedia videoer av deres historier. Fotojournalister er vanligvis ansatt som staff fotografer for publikasjoner og lønnen er tradisjonelt på nedre skalaen, med mindre hun er heldig nok til å lande en stilling ved et stort magasin, men mange fotojournalister forfølge denne sjangeren for lidenskapen til håndverket.

Freelance Photography

En freelance fotograf arbeider primært i de redaksjonelle felt og kontakter utgivere og redaktører i aviser, magasiner og andre publikasjoner med Photo Story ideer eller oppgaver, og er ansatt på en per prosjekt grunnlag for å gi bildene for publikasjonen. Når etablert, kan freelance fotograf arbeide med et bestemt sett av redaktører som kontakter dem når et oppdrag passer deres stil eller sted, og fotografen er sendt inn i feltet for å gi bildene bedt av redaktøren. Noen frilansere arbeider med et byrå som representerer fotografen og kontakter redaktørene, håndtering av kampanjer og booking av oppdrag på et bestillingsverk gebyr. Mange frilansere kompensere deres redaksjonelle inntekter med både kommersielle og forbruker fotografi prosjekter som freelance markedet er uforutsigbart og meget konkurransedyktig.

Fine Art Photography

Bildekunst fotografi omfatter et bredt spekter av fotografi, fra svart-hvitt håndtrykte brikker til store digitale installasjoner på sidene av bygninger i urbane omgivelser. Dette spesialitet er stort og varierer dramatisk basert på stilen til kunstneren og markedet de er målgruppe. Mange fotografer selge sine utskrifter gjennom galleriet representasjon, selv om et stort antall kunstnere nå selger direkte til sine markeder med online gallerier og butikker. Fine art fotografens inntekter varierer mye, basert på ferdighet, representasjon og markedsføring, og noen kompensere sine inntekter med stående og kommersielle arbeid i tillegg.

Andre artikkelen

 • kunst viser i Naples i Florida
 • illustratør wallpaper tutorial
 • hvordan å dekke en spiral notebook
 • forskjellene mellom en kommersiell og forbruker oppkjøp
 • hvordan sette opp for en fotoseanse hjemme
 • hvilken type maling er best for aluminium shutters?
 • hvordan å male utsiden av et mobilt hjem
 • de beste ATV løyper i Arizona
 • Hvordan kan jeg male mennesker og bygninger med akryl maling?
 • baby fotografiet ideer
 •