høytrykkssprøyte problemer

høytrykkssprøyte problemerHøytrykkssprøyte systemer gjelder maling med høyt nivå av trykk. Med et trykk utvalg av 500 pounds til 6500 pounds per kvadrattomme, høytrykkssprøyter er dobbelt så raskt som luft sprøyter. De er også mer portable og kostnadseffektiv. Imidlertid de unike problemene høytrykkssprøyte våpen tilstede ringe oppmerksomhet til deres begrensninger og farer

klorid og Klor

Portland Compressor sier mest høytrykkssprøyter inneholder aluminium. De advarer sine kunder, "Når en klorid eller klor (klor) kontakter aluminium, en farlig og giftig gass blir produsert som også kan eksplodere under høy kompresjon eller press. " I tillegg vil aluminium reaksjon på klorid eller klor indusere en strukturell nedbryting av en høytrykkssprøyte. Selskapet hevder at det ene av disse problemene kan føre til alvorlige skader og død.

Coating Quality

høytrykkssprøyter gjelder høy viskositet belegg uten bruk av maling-tynning løsemidler. Imidlertid indikerer Waste Management Tjenestemenn 'Association Manual som ett stort problem med høytrykkssprøyter er kvaliteten på belegg de skaper. De sier er høytrykkssprøyte strøk ikke så bra som de gjorde med konvensjonelle spray-systemer. Likevel jobber som krever tykke, tunge strøk er egnet for høytrykkssprøyter.

Limited Applications

Et annet problem høytrykkssprøyter har er at de er begrenset til å male store områder. Dette vil være et problem hvis du er på utkikk etter et maleri verktøy for en rekke bruksområder. Den høytrykkssprøyte pistol vil ikke være egnet for lite maleri jobber. Andre spray-systemer kan være mer passende.

Nozzle Problemer

høytrykksprøyte dyser trenger skånsom behandling. Hvis du slipper en, kan det bryte. Materialer som kan håndtere høyt trykk bruker, for eksempel wolframkarbid, er hard og sprø. I tillegg kan det konstant høytrykk forstørre dysen er åpningen. Resultatet er et økende flow rate og endringer i airless systemets spray mønster. Hvis en dyse begynner å funksjonsfeil eller om tilstopping oppstår, må brukerne være sikker på at apparatet er slått av før du foretar justeringer.

sikkerhetsrisiko

høytrykksprøyte våpen utsetter operatørene til farene ved å arbeide med høyt trykk verktøy. Den høye farten til spray systemets produksjon krever holder høytrykkssprøyte pistolen flere inches bort fra overflaten. Eventuelle feil i å holde riktig avstand fra overflaten av maleriet området kan føre til alvorlige skader.

Andre artikkelen

 • hvordan å male dekket dekker
 • hvordan å trekke folk i speil
 • innovative malerverktøy
 • juridiske krav til å gi tap historie for forsikring
 • hvordan å trekke ut av hus gratis
 • hva er den mest populære vismannen maling farger?
 • hvordan å male frontruten viskerarmer
 • hvordan å male over emalje oljebasert maling
 • hvordan verdien et scrimshaw
 • hvordan du kan forbedre din fotografering porteføljen
 •