hva er meningen med blender?

hva er meningen med blender?Ordet fotografi betyr at å skrive med lys. Det er ingen annen del av kamera som gjør en slik mening mer definitive enn åpningen. Blenderåpningen er kameraets lys samleren, styrer blenderåpning hvor mye lys som kommer inn og hvor mye lys som holder seg ut. Forstå blenderåpning er et viktig første skritt for å kontrollere og til slutt mestre første kamera teknikk i fotografering

Collection of Light

Blenderåpningen er til kameraet som iris er for øyet. Den blenderåpningen viser til hvor mye lys som slippes inn i kameraet til å bli reflektert på sensoren eller filmen. Som med det menneskelige øyet, når iris kontraktene i seg selv, blir eleven mindre og øyet tar inn mindre lys. Når iris utvider i mørke situasjoner, blir eleven større og tar inn mer lys. Den samme effekten skjer med blender, større (lavere) blenderåpningsverdien slipper mer lys enn en liten (høyere) blenderverdi. Linsen åpningen er eleven,. Mindre åpningen, la mindre lys i. Derfor styrer blenderåpningen betyr kontrollere lys

F-Stopper

Aperture dimensjonering kan være forvirrende for de som akkurat begynner med enkle -Lens Reflex (SLR) kamera, enten det er film eller digitalt (DSLR). Aperture er målt i form av f-stopp, som spenner fra f/1. 2 til f/22. Jo mindre f-stop nummer, er jo større blenderåpningen --- små store. Det generelle utvalget av brukbare blender verdier er f/1. 8, f/2. 8, f /4, f/5. 6, f /8, f/11 og f/16.

Maksimal Aperture

En større blenderåpning (mindre nummeret) har en større fordel over større blenderåpninger som det åpner for bruk av raskere lukkertider (hvor lenge lyset slippes inn) som gjør at fotografen til å fange motiver i rask bevegelse. Jo mer lys som når sensoren i kameraet før lukkeren bevegelsen betyr mindre tid åpen for eksponering. Blur skjer i et fotografi når hastigheten på objektet er for rask for hastigheten på lukkeren for å fange. Sport og bevegelse er generelt skutt med lave åpninger for å slippe for rask lukkertid for å fange bevegelse kraftig. Store blenderåpninger også gi rom for en mer dybdeskarphet enn små gjør, det er, er temaet i fokus og bakgrunnen er uskarp.

Minimum Aperture

Fordelen med stor åpning betyr ikke at små blenderåpninger er ubrukelig. En mindre blenderåpning tillater bruk av en langsom lukkertid i ekstrem lys, og muliggjør bevegelse effekt i dagslys. Minste blender også gir større dybdeskarphet, det er, vil en liten blenderåpning fokusere mer av bildet uavhengig av dybde.

Hvordan Set It

På de fleste SLR film-kameraer, er Aperture satt ved hjelp av ringen rundt objektivet som er nærmest til basen. Den blender innstillinger vil bli oppført av f-stopp. På noen DSLR-kameraer, endre blenderåpningen er vanligvis (ikke alltid) oppnås ved en liten rulle knapp på front høyre side av kameraet. Scrolling blenderåpningen knappen til venstre øker størrelsen (færre) og bla til venstre minsker blenderåpningen.

Andre artikkelen

 • dekorasjonsmaling på gulv
 • hvordan å tegne et juletre gaveeske
 • hvordan du kan lage din egen pinne tegneserier
 • Hvordan analyserer jeg gjøre en kunst maleri?
 • hjem middel for å fjerne spray maling fra tegl
 • hvor å fjerne gammel maling fra betong gulv
 • hvordan å reparere tusj
 • hvor å putte en glatt finish på betong
 • Slik airbrush racerbiler på t-skjorter
 • Hvordan kan jeg verdien min howard Behrens maleri?
 •