online airbrush skoler

online airbrush skolerDu trenger:
malepensel eller maling valse med brett
. Kratt pensel.
Bøtte med vann. MobiltelefoniTSP eller andre heavy duty renere.
Sealer.
Primer.
Toppstrøk.
Ark av plast. MobiltelefoniDuct tape.

Airbrushing er en teknikk som brukes til å lage detaljerte tegninger med et lite luft-operert verktøy. Den airbrush består av en liten boks som tvinger blekk, farge eller maling gjennom fine holes. The artist styrer mengden av malingen påføres en overflate med en variabel trigger. Flere farger kan blandes i en jevn overgang slik at en farge til hvert blitt en annen. Sjablonger kan brukes, ellers dyktige kunstnere airbrush frihånd. Online kurs er tilgjengelige for å bli dyktig i teknikken.

Airbrush Technique Magazine

Airbrush Technique Magazine gir en omfattende serie av artikler og instruksjonsvideoer med airbrush artister fra hele verden. Hver måned blir nye leksjoner og artikler legges til området for å hjelpe med tilpassede maleri problemstillinger og prosjektideer. Et abonnement på papirutgaven bladet tillater tilgang til all elektronisk informasjon og at sprøytepistolen kunstnerens forum hvor eksperter er tilgjengelige for å svare på spørsmål. Medlemmer har tilgang til alle tidligere artikler og videoer. Produktomtaler på nettstedet kan du se hvordan et produkt fungerer før du kjøper den.

Face Face Colors

Colors er en skole som lærer kunsten ansiktsmaling ved hjelp av en airbrush. Instruktørene ved skolen bruke artikler, bilder og videoer for å lære elevene hvordan å lage forskjellige effekter og design med vannbasert maling. Studentene kan ta kurs for personlig underholdning eller lære å starte en bedrift. Området krever en liten avgift for å få full tilgang til kursene.

Slik Airbrush

Slik Airbrush er en avlegger av Airbrush Teknikk Magazine, og tilbyr mange gratis ressurser på airbrush teknikker, inkludert videoer, how-to artikler, tips og veiledninger. Spørsmålet-og-svar-serien for artister å komme i gang med systemet hjelper dem å avgjøre sine overordnede mål og det beste stedet å begynne for å oppnå den ønskede grad av suksess. Dette nettstedet fokuserer på nybegynner, og gir hjelp på å velge de beste verktøy og airbrush maling til å bruke mens du lærer. Tonen på nettsiden er svært oppmuntrende, og er designet for å hjelpe nybegynnere komme over følelsen av frustrasjon som kan oppstå mens lære det grunnleggende. Området har et online bildegalleri hvor artister kan vise sitt arbeid også.

Andre artikkelen

 • online barnas kunstneriske aktiviteter
 • vannfugl male blått bånd teknikker
 • Definisjonen av tradisjonell kunst
 • juryerte kunst viser i Illinois
 • hvordan å gravere kobber
 • hvordan ta maling drypper av ny plast badekar
 • hvordan å tegne dyr i photoshop
 • Hvordan tegner jeg gjøre fete mennesker?
 • tips om å lage en 3d modell av et hus
 • DIY ledet kamera lys
 •