de 5 typer fossiler

de 5 typer fossilerFossiler kan kategoriseres i fem typer, basert på deres bevaring prosessen. Når en organisme blir begravd av sedimenter, kan det etterlate en fossil hvis sedimentet blir til rock. De inntrykkene i rock av organismer er ikke originalt materiale som vev og skjelett fra skapningen. Det organiske materialet er erstattet, omformet eller oppløst bort over geologisk tid.

Permineralization

Etter en organisme er begravet, den tomme områder kan bli invadert av grunnvann. Hvis vannet er rikt på mineraler, vil de utløse ut eller krystalliserer i samme form som organismen. Krystallene fyll og erstatte organisme, som løyser unna. Hvis organismen henfall langsomt, deretter kan flere krystaller form, gir et høyere detaljnivå.

Molds og overhodekast

Ofte, er organismen helt fjernet over tid ved oppløsning eller forfall. Den hulrom opprettet som organisme forsvinner kan bli fylt med sediment. Når organismen er borte, er bare et inntrykk igjen i fjellet. Hvis en fossil er et negativt avtrykk av utsiden av en organisme, deretter en mold dannes. Hvis organismen er fylt av sediment, så er det en støpt.

Rekrystallisasjon

Hvis organisk materiale ikke er fjernet, kan det endres til å bli en del av fossil. Varmen og trykket fra begravelse i sediment kan endre strukturen av det opprinnelige materialet fra organismen. Kalsium i bein kan recrystallize inn kalsitt eller aragonitt. Forbindelsene i en organisme som er Rekrystallisert er omarrangert for å danne nye mineraler. Rekrystallisasjon forekommer oftest i bein eller skjell høy i kalsium.

Karbonisering

Living ting inneholder store mengder karbon. Når de er gjemt og komprimert, kan de bli til mørke svarte former av den opprinnelige organismen. Intens varme og trykk squish den fossile og forvrenge det. Med nok varme og trykk, er kull dannes. Plant leaf fossiler er funnet uforstyrra men forkullet fordi de la seg ned flat og er to-dimensjonale. Materialet er ikke fjernet ved karbonisering, men endret.

Bioimmuration

Life former noen ganger vokse over hverandre. Marine livet som korall skaper sammenvevd strukturer som konsumerer oftere eller surround andre deler av korall eller sjø svamp. Muggsopp eller hulrom kan bli liggende igjen i de fossile restene av koraller, som selv separate fossiler. En organisme uten et hardt skall vil etterlate tomme områder i større skapningen som omgir den.

Andre artikkelen

 • hvordan du fjerner et varmeskjold fra en DPMS ar15
 • hvordan du bruker høyre frimerker rekvisita
 • hvordan å selge disney samleobjekter
 • Hvordan finner jeg ut om et maleri er verdt pengene?
 • hvordan å identifisere kjennetegn på en sølvskål
 • hvordan du sender ting som jeg selger fra ebay
 • hvordan å selge en sjelden beanie baby
 • pistol sammenbrudd og rengjøring
 • hvordan finne ut hvor mye min crystal glass er verdt?
 • hva er dinnerware laget av?
 •