hvordan å lage en dvd cover

hvordan å lage en dvd coverDu har laget en egen DVD-prosjekt og ønsker å presentere det på en profesjonell måte. Du kan lage dine egne DVD-cover som er spesielt for den spesielle prosjektet. Enten det er for en klient, arbeidsgiver eller familie, gjør en DVD cover på en sak en flott presentasjon, og viser den innsats du legger i prosjektet. DVD dekker er de første tingene som klienter eller arbeidsgivere ser for prosjektet, og derfor vil en profesjonell cover tiltrekke oppmerksomhet. Familiemedlemmer vil bli imponert over den innsats du tok å gjøre prosjektet enda mer spesiell.

Du trenger:
DVD lage program (Adobe Photoshop)
. DVD-saken.
Helt hvitt papir eller brosjyre papir.
Saks eller papir cutter.


en.
Åpne DVD lage programmet.
To.
Opprett et nytt arbeidsområde. Klikk på "File" og velg "New". En pop-up vises. Endre bredden til 11 inches og din høyde til 7,5 inches. Endre oppløsningen til 300 dpi. Endre fargemodus til enten RGB-eller CMYK. Velg hvit som bakgrunnsfarge. Piksler er punkter som utgjør en oppløsning. En høyere dpi gir et skarpere bilde. RGB (Rød, grønn og blå) er de grunnleggende fargene som utgjør et bredt spekter av farger. CMYK (Cyan, Magenta, Gul og nøkkelen fargen Black) fargene er ferdigblandet farger som du kan velge å endre.
Tre.
Slå på "Tools" bar. Klikk på "Window" og velge "Tools. " Din "Tools" bar inneholder alle de verktøy (kommandoer) du vil bruke til å lage DVD-cover.
Fire.
Slå på "Lag" vinduet og "Alternativer" vinduet. Klikk på "Window" og velge "Lag" og "Options. " Velg "herskere" for å slå på herskere. Din "Lag"-vinduet er der lagene vil bli lagret til å arbeide på. Layers er bilder stablet oppå hverandre. Din "Alternativer" vinduet vil stå øverst på skjermen og inneholder snarveier til verktøyene i "Tools" bar.
Fem.
Klikk på "Bakgrunn" lag i din "Lag"-vinduet for å kopiere bakgrunnslaget. Klikk på "Layer"-kategorien og velg "Duplicate Layer. " Gjenta dette trinnet for en annen dupliserte lag. Din opprinnelige bakgrunnen laget er låst og kan ikke flyttes opp eller ned i "Lag"-vinduet. Dobbeltklikk på laget og etiketten din første duplisert lag som "Black. " Velg "Paint Bucket" verktøy i din "Tools" bar. Fyll bakgrunnen med fargen svart. Din sort bakgrunn vil fungere som din blø laget. En bleed lag utvider utskriftsområdet, slik at det ikke er hvite linjer når du klippe dekke.
6.
Velg din andre bakgrunnslaget og merk den "White. " Skaler hvit bakgrunn laget en kvart tomme vertikalt og horisontalt ved å klikke på laget og velge "Flytt rdquo ; verktøy i din "Tools" bar. Ditt "Flytt"-verktøyet er i øverste høyre hjørne på "Tools" bar, og er identifisert med pil og kompass. Dra retningslinjer for å skalere lag mindre. Scaling gjør et bilde større eller mindre.
7.
Opprett en ryggrad retningslinje ved hjelp av linjal. Klikk på vertikale linjal og dra den til 5 1 /4 inches. Dra en annen hersker linje til 5 3 /4 inches. Høyre side av arbeidsområdet vil være foran på dekselet, og venstre vil bli baksiden av DVD-cover.
8.
Sett inn bildet på høyre foran dekke. Klikk på "File"-kategorien og velg "Open. " En pop-up vises. Velg filen og klikk "Åpne. " Din fil åpnes som et annet vindu.
9.
Kopier den nylig åpnede bildet ved å klikke på "Rediger"-fanen og velge "Kopier" eller bruk snarveien Ctrl og C. Klikk i DVD-cover-vinduet og klikk ldquo , Edit "og velg" Lim inn "eller bruk snarveien Ctrl og V.
10
Skriv inn tittelen på din DVD cover. . Klikk på "Skriv"-verktøyet som kan identifiseres av den store T i "Tools" bar. Velg skrifttype, skriftstørrelse og skriftfarge i "Options"-vinduet øverst på skjermen. Bruk samme trinnet å skrive i titlene på baksiden av dekke.
11.
Velg "Skriv"-verktøyet og velg "Vertical Type"-kommandoen. Dette vil skrive inn bokstaver vertikalt.
12.
Lagre filen når du er fornøyd med DVD-cover.
13.
Skriv din cover på ditt lyse hvitt papir eller brosjyre papir bruker fargeskriver.

Tips og advarsler


 • Lagre filen din med jevne mellomrom.
 • Bruk høy kvalitet bilder.
 • Andre artikkelen

 • de beste måtene å rengjøre roman mynter
 • hvordan å fastslå verdien på antikke art deco møbler
 • hvordan å vise et insekt samling
 • Hvordan forteller jeg om en mynt er gull?
 • programvare for baseball-kort
 • hvordan bygge en billig skudd glasshylle
 • hvordan å strekke et lerret bilde
 • hvordan du justerer en antikk Ingraham mantelen klokke
 • hvordan finne ut hva slags hagle jeg har
 • sikkerhetsmessige problemer med vintage guardian service kokekar
 •