hvordan å lage en dvd fra et digitalt kamera

hvordan å lage en dvd fra et digitalt kameraLage en DVD lysbildeserie fra bilder tatt med det digitale kameraet er en fin måte å dele bilder med familie og venner. I stedet for å vise bilder av bare ser dem i en mappe på din datamaskin, vil en lysbildeserie forbedre bilder som du legger kreative elementer i dem. Det er også en mer økonomisk måte å dele minner i forhold til deling fotografiske utskrifter. Med dagens teknologiske fremskritt i fotografisk maskinvare og programvare, lage DVD slideshows har aldri vært så enkelt.

Du trenger:
Digitalkamera
. Minnekort.
Datamaskin med en DVD-brenner.
Kortleser.
Bildebehandlingsprogram.
Slideshow maker programvare.
Blank DVD-plater.
DVD-spilleren.


en.
Last opp bilder fra det digitale kameraet til datamaskinen. Ta ut kameraets image lagringsenhet. Avhengig av kameraet, kan dette være en Compact Flash, Secure Digital, minnepinne eller en annen type. Sett dette inn i en kortleser koblet til datamaskinens USB-stasjon. Noen datamaskiner har en innebygd lesere slot så en egen kort-leser enheten ikke er nødvendig.
to.
Organiser bildene dine. Lag en hovedmappe for å overføre alle bildene fra digitalkameraet ditt. Gjennomgå bildene og plukke de du foretrekker. Opprett en annen mappe eller en undermappe der du vil kopiere og lime inn bare de bildene som du vil inkludere i DVD-lysbildeserie.
Tre.
Åpne ditt bilde redigering programvaren, hvis du trenger å gjøre noen redigering og justeringer på bildene dine. Det finnes en rekke programmer som kan gjøre digital manipulasjon som Adobe Photoshop og Arcsoft PhotoStudio. Husk imidlertid at det endelige resultatet ikke vil bli skrevet ut bilder, men en DVD-skjerm viser at blinker bildene for bare noen få sekunder. Dermed er detaljert redigering ikke nødvendig. Begrens din oppgave å gjøre mindre redigering som beskjæring og justering av lysstyrke og kontrast til en scene.
Fire.
Åpne ditt slideshow maker-programmet. Noen bilde-redigering programmer som Photoshop Elements har innebygd slideshow-making funksjoner. Hvis programvaren ikke har en, må du bruke en frittstående slideshow creator program, for eksempel Windows Movie Maker. Noen programmer kan også lastes ned gratis på nettet, for eksempel Photostage Slideshow.
Fem.
Åpne mappen som har din pre-valgte bilder. Importere alle bildene og legge dem til historien styret. Ordne bildene i en kronologisk tidslinje. Du kan også sortere dem etter tema som landskapsbilder, portretter av mennesker, nærbilder og bilder innendørs.
6.
Legg titler, bildetekster og overgangseffekter i mellom enkelte scener. Bruk overgangseffekter med måte. Hvis du bruker dem for mye, vil seerne ha fokus på påvirkningen mer enn selve bildene.
7.
Still inn varigheten for hvert bilde i din tidslinje. For eksempel kan hvert bilde vises i seks til åtte sekunder, men for bilder med mye detaljer, vise den for åtte til 12 sekunder. Legge til passende bakgrunnsmusikk fra datamaskinens musikkfiler å sette stemningen.
8.
Forhåndsvis hele lysbildeserien før rendering eller avslutte den. Anta at du skal ha rollen som publikum. En svært lang show kan bli kjedelig. Legge til, slette eller finjustere varigheten av hvert bilde, slik at hele showet vil vare i 10 til 15 minutter.
9.
ligger rett videoen innstillingene før du brenner DVDen. Dette inkluderer videoutgang størrelse, DVD regionale koden og format (NTSC eller PAL). Sett inn en tom DVD-plate i DVD-brenneren og trykk på "Burn" knappen kun når du er sikker på at alt er riktig satt til ønsket utgang. Ditt program vil først gjengi hele showet på din tidsplan før du brenner den på DVD. Dette kan ta et par minutter avhengig av datamaskinens minne og skrivehastighet på DVD-brenneren.
10.
Vis din DVD lysbildeserie i din egen datamaskin eller bruk en frittstående DVD-spilleren koblet til TVen. Brenn mer DVD kopier hvis du vil dele dem med dine venner og slektninger.

Tips og advarsler


 • Lage en DVD lysbildeserie bruker mye av datamaskinens random access minnet. Rydde opp i unødvendige filer og defragmentere harddisken for å få bedre ytelse fra datamaskinen. I en PC, kan dette gjøres ved hjelp av "Tilbehør-Systemverktøy"-programmet.
 • Andre artikkelen

 • hvor å bevare avispapir
 • hvordan å selge ødelagte klokker
 • hvor å fjerne rust fra en samurai sverd
 • hvordan ennå sølvplett hollowware
 • hvordan å skille krystall fra glass
 • tips for rengjøring posten album
 • hvordan verdien en antikk bordlampe
 • hvor å fjerne olje fra frimerker
 • det grunnleggende om humidors
 • ulike typer av lommen kniver
 •