hvordan overføre film lysbilder til dvd

hvordan overføre film lysbilder til dvdFilm lysbilder brukes av kunstnere til å dokumentere sitt arbeid og ved forbrukerne til å dele sine minner med venner og familie, men de er falt ut av moten i denne digitale alderen. Å ha bilder i en lett-å-administrere format som en DVD er en fordel når du trenger å transportere eller lagre bildene dine. Folk debatt om DVDer fange arbeidet samt film lysbilder, men DVD-formatet har blitt stadig mer populært

Du trenger:.
Myk klut
Glass renere.
Planskanner.
TMA adapter.
Computer med DVD-brenner.
Light tabellen.


en.
Rengjør skanneren. Tørk av skanning overflaten med en myk klut og glass renere. Eventuelle flekker eller skitt på skjermen vises på det skannede bildet og ødelegge DVD image av lysbildet.
To.
Capture the image. Sett dekselet på en planskanner med en TMA (transparent media adapter). Ifølge Scantips, en "flatbed TMA (Transparent Media Adapter) er i utgangspunktet en lampe i lokket på en planskanner. " The TMA skinner lyset gjennom raset, og lar det bli skannet uten å endre bildet. Scan ett lysbilde om gangen slik at hvert bilde er i en separat fil. Du kan skanne flere lysbilder i ¨¦n økt, men ikke la flere sider i skanneren på samme tid, eller du må bruke grafikk programvare som Photoshop for å skille bildene.
Tre.

Sjekk skannerens programvare. Hver skanneren har en annen konfigurasjon så åpen skannerens programvare og klikk på "Settings"-knappen for å se de tilgjengelige valgene. Still inn programvaren til "Lysbilder" eller "Transmissiv. "Denne innstillingen viser til skanneren at lysbildet er en positiv og bør skannes nøyaktig slik den vises. Bruk av TMA vil deaktivere lyset i bunnen av skanneren og aktivere lyset fra TMA.
Fire.
Endre programvarens filen utdata innstillinger til høyeste oppløsning tilgjengelig. Detaljene i det opprinnelige fotografiet vil bli skarpere i det skannede bildet. Husk at høyere oppløsning filene tar opp mer lagringsplass. Hvis datamaskinen har begrenset plass, bør du vurdere å investere i en ekstern harddisk til å lagre bildene dine.
fem.
Velg en plassering på datamaskinen din og opprette en ny mappe for filene. Scan hvert lysbilde. Når du er ferdig med skanningen, kan du redigere bildets farge, tone og lysstyrke. Dataskjermer ikke alltid representerer farger nøyaktig, men prøv å få den fargen så nær det opprinnelige lysbildet som mulig. Sett dekselet på en lys tabell slik at du kan referere til den mens du redigerer. Undersøk det skannede bildet nøye for eventuelle feil. Noen skanning programvare vil tillate deg å slette riper selv om de er på det opprinnelige lysbildet.
6.
Brenn en kopi av det ferdige bilder på en DVD. Sett en tom, skrivbar DVD i datamaskinen. Åpne din DVD brenner programvare og endre brenne muligheten til å 'Data Disc. "Åpne mappen som inneholder de skannede filene. Kopier og lim inn filene inn i DVD-brenneren er kø. Brenn DVD.

Tips og advarsler


 • Sjekk alltid DVD å sikre at du kopierte alle lysbildene.
 • Andre artikkelen

 • hvordan å samle inn papir penger star notater
 • hvordan du bruker en mikro omsorg premiere posten renere
 • hva er alaskan havet glass?
 • versalog slide regler
 • hvordan å samle Millefiori glass paperweights
 • fossil jakt i Maryland
 • hvordan finne antikke cameo smykker
 • sølv kjennetegn identifisering
 • hvordan antikk kobber med kjemikalier
 • hvordan du har en vellykket dag verftet salg
 •