hvordan å identifisere en alder av en Windsor stol

hvordan å identifisere en alder av en Windsor stolWindsor stolene ble først produsert i England i begynnelsen av det 18. århundre og er oppkalt etter den engelske landsbyen der de først ble laget. Rundt 1740 ble de produsert i Amerika, først i Philadelphia. Som deres popularitet vokste, kunne de finnes i alle deler av landet. Windsor stoler kommer i mange former, farger og størrelser. De brukes som spisestuestolene, side stoler, skriver stoler og høye stoler. Disse allsidige stoler har ikke gått av moten og har vært i produksjon i over 300 år.

Du trenger:
Research bok


en
Research Windsor stoler. . . Før du kan nøyaktig bestemme alderen på en Windsor stol, er det viktig at du gjør leksene dine. Consult oppslagsverk om emnet som, "Windsor stoler" av Wallace Nutting, og gå til nettsteder som Kovels som er viet til antikviteter. Besøk museene som har utstillinger om tidlig amerikansk livet. Snakk til forhandlere og samlere.
To.
Undersøk stolens konstruksjon. En tidlig engelsk Windsor stol skal ha slått pinner kjørt gjennom anlegget setet å danne ben. Over setet stikkene vil forbinde med en bøyle til å danne rygg og armlener. Disse stolene hadde ingen bårer, som er horisontale plugger som kobler bena, og ingen spiker ble brukt til å holde stolen sammen
tre.
Se på stolen ben. En amerikansk Windsor vil ha vinklet bein, mens den engelske stolben var rett.
Fire.
Sjekk stolens planken sete å se hvor tykk den er. Vanligvis vil eldre stoler har tykkere seter.
Fem.
Telle stolens spindlene. Vanligvis vil de eldre stoler har mest spindlene.
6.
Studer stolen sammensetning. Windsor stolene ble laget av en rekke tresorter som furu og bjørk, med mer enn én type som brukes i en enkelt stol. En stol med mahogni deler kan bli datert til slutten av det 19. århundret fordi mahogny var vanskelig å få tak i før da.
7.
Finn ut hvordan stolen er ferdig. Windsor stolene ble malt for å skjule ulike skogen brukt til å lage dem, og finnes oftest i grønt, men andre farger inkluderer nyanser av rødt, blått og gult. En klar finish er sjeldne og kan bety at stolen har blitt strippet og refinished.
Åtte.
Consult en ekspert. Til syvende og sist, er en ekspert på Windsor stoler den eneste personen som kan endelig dato Windsor stol og fortelle om det er original eller en godt utformet reproduksjon.

Andre artikkelen

 • hvordan å vise signerte trøyene
 • hvordan finne en gammel dukke
 • hvordan å finne verdien av en antikk bord
 • typer av sølv dollar
 • typer gamle glass flasker
 • hvordan å lage et bilde halsbånd med damer antikke klokker
 • hvordan du kjøper collectible klinkekuler: korketrekker marmor varianter
 • hvordan å samle antikke knapper
 • hvordan å samle skjelettet nøkler
 • hvordan å fotografere tegneserier for online auksjoner
 •