hvordan å male blomster i pastellfarger

hvordan å male blomster i pastellfargerPasteller er en mellomting mellom maling og kritt. Fargene er rene pigment bakken opp og blandet med pulver eller oljer som binder dem sammen. Pasteller kan komme i forskjellige former og størrelser, fra korte, tørre kritt-lignende pinner, til fet pinner, til pastell blyanter. Hver type pastell er best egnet for ulike typer markeringer som du kan bruke til å skape det mest detaljerte bildet av en gjenstand for valg. Følg disse instruksjonene og du vil være forberedt på å øve pastell tegning som helst, hvor som helst. . Ha det gøy, være kreative og lære å male blomster med pasteller

Du trenger:.
Tørr pastell køller
Olje pastell køller.
Pastel blyanter.
Tegning overflaten.


en.
Finn motivet. Evnen til å finne en blomst som vil holde deg fokusert gjennom prosessen er viktig. Som du praktisere dine pastell tegning teknikker, bør du ha et fag som har en følelse vedlagt. Kunstnere av alle typer finner at de er i stand til å injisere mer følelser inn i bildet når de finner den lidenskapen bak arbeidet. Maleri blomster med pasteller kan skape et bilde som rivaler virkeligheten i skjønnhet og dybde når kunstneren sprøyter følelsene at de har mot motivet av maleriet. Oppdag hvor din lidenskap ligger, og finne en blomst som du ønsker å gjenskape i en tegning som skal holde skjønnhet lenge etter naturen er ferdig.
To.
Finn et sted som du kan se blomsten over den tid som du tar å fullføre pastellfarger maling av blomster. Mange kunstnere velger å ta med en blomst underlagt tilbake til studio for å fullføre prosessen. En gang i side studio, arrangerer de sine fag på en slik måte som den representerer hvordan det ferdige maleriet vil vises. Enkelte kunstnere tar sitt materiale til blomstene. De finner det perfekte motivet i naturen og ta med seg til dette stedet og fortsetter de å fullføre maleriet i naturen. Hvor som helst som du føler deg komfortabel, eller der det gis mulighet er bra. Å være kreativ kan skje hvor som helst, og noen av de mest nøyaktige gjengivelser av virkeligheten skjedde der virkeligheten bodde.
tre.
Begynn maleriet. Se til motivet for å gi deg den informasjonen du trenger for å fullføre blomsten maleriet i Pastels. Du bør lage en grov skisse av blomsten slik at du kan plassere faget der det er best egnet for visning på lerretet av valget. De fleste vil senter på blomsten og gjøre det fokus for all oppmerksomhet. Andre vil inkludere blomsten blant et utvalg av sekundær visjoner og miljø. Velg ditt layout, og skisse i objektene oppmerksomhet i pastell maleri.
fire.
Tenk fargene du skal bruke til å lage blomsten i pastell maling. Husk at når du arbeider med lys og farge, tar det nivået av farge for å skape en dybde som etterligner virkeligheten. Mørke farger er markert med lysere farger. Fordi pasteller blander sammen så lett, er det viktig å skille skyggefulle farger fra den lyse fargene som skal markere emnet og gi din pastell blomster en evne til å se naturtro. Start med den dypeste fargene du ser og opprette dine plasseringer og plasseringer som samsvarer med fargen du velger. Arbeidet fremover, plassere lysere farger på toppen av mørkere farger for å skape 3D-effekter som bruk av rett farge lag gir. Når du er ferdig med å fylle i grov skisse med base farger, er det på tide å gå videre til høydepunkter og fine linjer som gir din male den "ekte" følelse.
Fem.
Sett fine linjer av separasjon mellom kronblad og bakgrunn, petal vener, og andre fine linjer med pastell blyant. Når ferdig, vil du se at du har opprettet fra den talent, en vakker pastell blomst maleri du er sikker på å være stolt av.

Tips og advarsler


 • Fordi skjønnheten ligger i øyet som ser, kan du pastell maleriet være vakker under noen av trinnene som er beskrevet ovenfor. Husk at det er opp til deg å innse når maleriet er ferdig. Du lager din visjon av pastell blomster. Du vet hvor du skal begynne, og vet du når du er ferdig.
 • Hold pasteller borte fra barn.
 • Andre artikkelen

 • hvor å endre flint i en Ronson lighter
 • hvordan lagre frimerker
 • hvordan å identifisere håndlagde klinkekuler
 • hvordan de skal beskytte plakater
 • hvordan lære å tegne blomster
 • riktig temperatur for en humidor
 • Slik starter Myntsamling for barn
 • Hvordan kan jeg har kjent autografer utbygd?
 • hvordan å identifisere produsent av en gjøk klokke
 • hvordan å henge Matchbox biler
 •