hvordan å samle tråbiler

hvordan å samle tråbilerFolk samler tråbiler for en rekke årsaker. Noen ønsker å bygge en skjerm med en transport eller bil tema. Andre bare elsker biler og finne disse miniatyr versjoner rimeligere enn the real thing. For vintage samlere, er det nostalgi faktoren. Samle tråbiler tar deg tilbake til barndommen

Du trenger:. .
Pencil
Notebook.
Collector bøker om emnet.
Money.

Utdanning


en.
Skriv ned hva slags pedal biler du ønsker å samle. Hvis du bygger en samling for å vise i en restaurant, kanskje det ingen rolle om du har originale, vintage biler som har en høy prislapp. Hvis du vil ha ekte, ikke-reproduksjon tråbiler, må du holde det i tankene, fordi knock-offs er der ute.
To.
Les alt du kan finne på samle vintage leker, spesielt tråbiler. En utmerket online kilde er Seiverling Bil og Pedal Car Museum hjemmeside.
Tre.
Skriv ned de kriteriene du vil bruke når du begynner å foreta innkjøp. Sett grenser på pris, tilstand, typer biler og budsjettet. Som du får mer utdanning, endre denne kriterier som passer dine overordnede plan.
Fire.
Besøk antikke leketøy museer og antikvitetsbutikker med kunnskapsrike forhandlere. Hold metal leker i hendene. Undersøk maling, følelsen av metallet og måten produsenten sette delene sammen. Bare ved å berøre dem, vil du utvikle som "føler" samlere må lære å kunne fortelle autentiske stykker fra gjengivelser.
Fem.
Kjøpe bøker om emnet, skrevet av eksperter. Studere dem. Vet prisklasser. Hold bøkene praktisk i tilfelle du kjører inn i hva du tror kan være et røverkjøp.
6.
Hold pengene i lommen. Det stemmer. Hvis du er ute etter en god samling, ikke kjøpe det første du møter. Ikke la skruppelløse forhandlere å dra nytte av at du blir en neophyte samler å losse overpriset varer og dempe din entusiasme for å samle inn fra start.
7.
Gå til antikke leketøy auksjoner, eller i det minste til forhåndsvisninger. Igjen, dette er din sjanse til å undersøke den virkelige ting og å få en følelse for prisene. Avstå fra å gjøre ditt første valg for tidlig.

Jakten


en.
Gå til verftet salg og eiendom salg, hvor prisene er vanligvis mye lavere. Kjøp ditt første brikkene på lavere priser hvis det er mulig. Du kan alltid handle oppover med noen av disse funnene. Hvis du ser et røverkjøp på en vintage leketøy, kjøp den til bruk i handel med leketøy samlere som ofte har en pedal bil eller to.
To.
Besøk gamle bensinstasjoner, butikker og land gamle bygninger. Folk ofte henge sine gamle tråbiler i sperrene. Selv om bilene er ikke til salgs, må du legge til dine kunnskapsbase og evne til å gjenkjenne ekte tråbiler.
Tre.
Bli venner med andre samlere. Pedal bil samlere elsker å snakke om samlingen sin, spesielt med interesserte personer. Heng ut med dem. Gå til en pedal bil konvensjon eller to med dem. Spør deres råd om din første kjøp. Heed det, også. De vil ha en eierandel i vekst, og tenke på deg når de kommer over at prute pris, perfekt tillegg til samlingen din.
fire.
Gjør ditt første kjøp sakte. Hold kriteriene i tankene. Gjøre lekser ved å vite så mye om den modellen du kjøper som du kan.
Fem.
Peruse eBay oppføringer og andre nettsteder. Du skal utvikle en bevissthet om hva biler er tilgjengelig. Kanskje du finner en skatt for å legge til i samlingen din. Vær på vakt mot reproduksjoner.
6.
Display pedal bilen samlingen på måter som ikke påvirker verdien. Metal ruster. Maling chips og skreller. Elementer i naturen ødelegge. Barn elsker tråbiler, og barn skade biler. Kjøp et par biler bare for barn å leke med. Deres foreldre vil sette pris på din omtanke og kanskje huske deg når de kjører inn noen med en pedal bil de er ute etter å selge.
7.
Legg til kunnskap ditt på en kontinuerlig basis ved å gå auksjoner , konvensjoner og museer. Del denne kunnskapen med andre som kommer inn i hobbyen.
8.
Handel med andre samlere. Prøv å handle deg når du kan. Nå vil du realisere din plass og monetære investeringer parametere og kjøpe bare de bitene du vet at du.

Tips og advarsler


 • tråbiler første tilhører barn. Enten for baby boomers i 1950 eller for dagens barn og deres moderne biler, pedal bil produsentene første laget dem for barn. Nyt biler med ditt indre barn i tankene. Ikke la misunnelse eller grådighet inn i bildet eller din hobby vil miste noe av glansen sin.
 • Reproduksjoner florerer i denne hobbyen, som gjør noen uærlig forhandlere. Ikke la noen å rive deg av. Utdanne deg selv.
 • Andre artikkelen

 • hva er en skilting?
 • hvordan å bytte bøker eller bytte brukte bøker
 • hvordan å rydde opp sølvmynter
 • hvordan å lage en cola belønninger konto
 • hvordan å bestemme karakteren av gullmynter
 • Slik leser gutter over blomster online
 • hvordan å identifisere en antikk glass vase
 • om tre dreiebenk oljelamper
 • Slik polish en Geode
 • hvordan måle frimerker
 •