hvordan du endrer en fjær airsoft sniper rifle

hvordan du endrer en fjær airsoft sniper rifleAirsoft rifler er replica våpen som skyter en liten paintball eller solid plast prosjektil mot et mål. Spring opererte airsoft rifler er single brann versjoner som kan avfyre et prosjektil over 200 meter i hastigheter opp til 450 FPS (fot per sekund). For de fleste airsoft brukerne dette er mer enn nok strøm, men for airsoft entusiast, er en umodifisert rifle bare halvparten fullført. For å få mest mulig ut av en fjær som drives airsoft sniper rifle må du foreta noen nøye modifikasjoner aksjen modellen, øker både effekten og nøyaktighet av det ferdige våpenet.

Du trenger:
Tight bar fatet 6
. 03mm.
Teflon tape.
Cylinder kammer.
Topplokk.
Utskifting hop up kit.
Spring erstatning.
Trigger mekanisme.
0.
28g ammunisjon.
4x omfang.
Rengjøring kit.


en.
Oppgrader din sniper rifle fat. Jo mindre boring av løpet i bedre nøyaktigheten av prosjektiler. Strammere bar fat vil holde prosjektilene fra å bevege seg rundt inne i tønna som kan forårsake et tap i hastighet og nøyaktighet. Fjern den gamle indre fat fra ytre fat rifle din.
To.
Pakk snuten slutten av din nye fat med et lag av Teflon tape og sett den nye indre fatet inn i det ytre fat, noe som gjør at det er nok tape på enden for å gi for en tettsittende passform. Den Teflon tape vil bidra til å stabilisere snuten ende i den ytre fat, øker nøyaktigheten i tillegg.
Tre.
Sett bestanden sylinder og topplokk i våpenet plassert bak fat, med en større sylinder som rommer mer luft. Jo større kapasitet på sylinderen betyr mer komprimert luft kan brukes til å avfyre prosjektilet. Den nye sylinderen hodet samsvarer bedre med sylinderen og gi en bedre forsegling på kammeret som fører til fat.
Fire.
Bytt våren i sniper rifle med en sterkere en. Med en sterkere våren stempelet at branner prosjektilet vil få i fart, presser mer kraft gjennom våpen og øke både nøyaktigheten og utvalget av prosjektilet. Ved bytte av våren, erstatte våren guide som stopper våren fra å bevege seg inn i girkassen av våpen så vel som forhindrer skade på girkassen.
fem.
Sett girkassen i sniper rifle med metall tannhjul som er mindre sannsynlig å bryte på grunn av den nye kraftige våren. Når du skifter girene installere nye pusseøkter å sikre girene også. Girene bruker pusseøktene til å rotere, og nye metall pusseøkter vil gi din rifle jevn bevegelse i girkassen, øke frekvensen av brannen.
6.
Installer en hop opp erstatning kit inkludert en nye hop opp gummi som vil legge backspin til prosjektil som øker rekkevidden.
7.
Sett bolt håndtaket på riflen din med en større en for enklere nikke av våpenet for å få fart på rate av ild.
8.

Bytt utløser mekanisme med en som krever en lett trekk for å skyte. Det utløser mekanismen vil komme med en ny vår guide stopper, og stempel og utløse Sears som vil holde den nye våren fra å ødelegge våpenet.
9.
Installer en høykvalitets 4x omfang til rifla, en som kan nulles i lett å øke nøyaktigheten av skyting din.
10.
Rengjør våpenet før avfyring, og bruke en høy kvalitet, tyngre 0. 28g ammunisjon for nøyaktighet.

Tips og advarsler


 • Ikke gjenbruk ammunisjon, som bruk kan skade ammunisjon litt, redusere kvaliteten.
 • Andre artikkelen

 • hvordan å lage en sniper rifle dart gun
 • gass airsoft rifle guide
 • hvordan å lage en enkel gummi band pistol
 • hvordan å skrive i jambisk tetrameterets
 • hvordan å skrive poesi med stavelser meter
 • hvordan du bruker tetrameterets poesi
 • hvordan man kan kjøpe sjeldne bergarter
 • definisjon av jambisk meter
 • hvordan du endrer en rød rytter bb pistol
 • hvordan gjøre nerf pistolen bedre
 •