tegneserier som viser noen skyte en pistol

tegneserier som viser noen skyte en pistolI en verden av tegneserier, er det i utgangspunktet ingen regler eller begrensninger på hvor fantasien kan ta deg. Mens siden man kan begynne i matbutikk, ved slutten av historien du kanskje finne deg selv lysår unna jorden på en fremmed planet. Tegneserier kan du se de snille og de slemme gutta kampen den ut mens du aldri trenger å forlate sofaen.

Westerns

I følge AC Comics, var vestlige tegneserier på høyden av deres popularitet 1948 til 1958. Den vestlige tegneserier av de dagene vil gjerne bruke filmstjerner som karakterer i sine historier. Silver skjermen stjerner Roy Rogers, Gene Autry og Tim Holt var bare noen få aktører som hadde tegneserier skrevet om dem. Titler som Johnny Thunder, som ble kjent som The Mystery Rider of the Wild West, var ofte sett skyter på banditter under lagring av piken. Mellom 30-tallet og 70-tallet, utgitt Marvel Comics rekke gun-anhuking westernfilmer som The Gunhawk, The Ghost Rider og Kid Colt.

War

I følge Comics Alliance, tegneserier begynte å plukke opp dampen på slutten " 30-tallet og tidlig 40-tallet. World War II var et veldig populært sted for mange tegneserier som var å treffe hyller på den tiden. Helter som The Blackhawks kjempet av Hitler og Axis Powers lenge før USA hadde selv gikk inn i krigen. 80-tallet brakte den uhyre populære G. I. Joe tegneserier-som, i tillegg til gyting et leketøy linje, en tegneserie, og en film, trykket 155 saker i løpet av 12 år. Andre populære krigen tegneserier inkluderer Sgt. Rock of Easy Company, Frontline Combat, Enemy Ace, og Sgt. Fury og hans Howling Commandos.

Vigilante

Moderne tid brakte oss tegneseriefigurer fra vår egen verden som var villige til å kjempe for rettferdighet med de midler tilgjengelige for dem. I motsetning til superhelter, var karakterer som The Punisher beste ressurs for rettferdighet våpen. Med hver utgave siden sin introduksjon i 1974, skjenker Frank Castle (The Punisher) sin blodige rettferdighet på organisert kriminalitet tall i et forsøk på å gjøre gatene tryggere for vanlige borgere. Andre bevæpnede moderne tegneserier inkluderer Preacher, Captain America og Deadpool. Deadpool ble introdusert i 1990 og var medlem av samme muterte program som produseres populære figurer som Sabeltann og Wolverine.

Andre artikkelen

 • hvordan du kan lage dine egne våren airsoft rifle
 • hvordan du endrer en fjær airsoft sniper rifle
 • hvordan man kan kjøpe sjeldne bergarter
 • hvordan du bruker tetrameterets poesi
 • hvordan du endrer en rød rytter bb pistol
 • hvordan gjøre nerf pistolen bedre
 • hvordan å identifisere meter i poesi
 • tegneserier som viser noen skyte en pistol
 • hvordan å kjøpe mynter
 • hvordan å lage en enkel gummi band pistol
 •