hvordan man kan kjøpe leketøy soldater rimelig

hvordan man kan kjøpe leketøy soldater rimeligToy soldat samle er en voksende hobby blant voksne. Noen samlere nyte maling og restaurering av gamle slagscener og æra-spesifikke stridende mens wargaming entusiaster setter pris matchende vettet med motstandere i styret konkurranser som involverer utarbeide regler og oppsett.
Kjøpe leketøy soldater trengs er et budsjett båre for de fleste av oss . Soldatene er en langt gråte fra biter av plast som vi spilte med som barn. Utrolig presisjon har blitt støpt inn i plast, metall og harpiks stykker. Den historiske nøyaktighet i mange tilfeller er upåklagelig.
Her er noen måter å spare penger mens strømpe opp armeer av dine egne

Du trenger:. . .
internett


en
Besøk nettsteder som er spesialister på å selge modellen soldater. De kommer i forskjellige størrelser og prisklasser. For hjelp i å avgjøre hva tid du vil samle på, går Plastic Soldier Review. Nettsteder som selger et godt utvalg av leketøy soldater Hobby Bunker, Michigan Toy Soldier Company, og The Toy Soldier Company. Salg er ofte annonsert og disse selskapene er i priskonkurranse med hverandre.
To.
Hvis prisene du finner på spesialitet nettsteder er litt skremmende, butikk Ebay for leketøy soldater. De viktige ordene vil sette deg i kontakt med personer som selger gamle sett med soldater, uåpnet sett og alt i mellom. Du vil sannsynligvis finne et par sett i online Ebay butikker, også. Auksjonene har en tendens til å ta med noen heftige priser, men ofte du kan finne en real deal. Sjekk de vanlige nettstedene for å gå priser når du bestemmer hva du ønsker å kjøpe før budgivning på Ebay eller du kan finne at du kunne ha gjort kjøpet mye billigere på en av de vanlige stedene.
tre.
Prøv en klassifisert "vil kjøpe" legge i en stor avis. Ingen garantier her, men du kan lande på en bonanza. Noen ganger samlere mister interessen, setter store investeringer nivå soldat på loftet, og da er glade for å la dem gå for en god pris bare for å bli kvitt dem. Kjør annonsen kort tid, og se om du får noen biter.
Fire.
En annen mulig online kilde er å begynne å søke etter wargamers. Det er noen nettsteder som besøkes av samlere og krigsspill amatører og disse folkene kan være villig til å gjøre litt selger. Noen av dem er proffer, skjønt, og hvis du forventer å få en god avtale du kanskje være i for en overraskelse. Kjenn går prisen av hva du ønsker å kjøpe før du begynne å søke denne arenaen.
Fem.
Når du kjøper, vurdere å vente til du har råd til å kjøpe alt du vil at alle på en gang. Du vil spare betydelig på fraktkostnadene. Hvis du kjøper stykke måltid, litt her og der, vil du snart finne deg hadde råd til å kjøpe en masse soldater for dollar du bruker på frakt og håndtering!

Tips og advarsler


 • regnestykket. Figur shipping i med prisene. Fraktkostnader varierer betydelig fra ett selskap til et annet, spesielt på Ebay.
 • Andre artikkelen

 • hvordan å samle Carters blekk memorabilia
 • hvordan å samle antikke selters flasker
 • hvordan du holder knuselig ting uten å bruke penger
 • hvordan bli en tegneserie fan
 • hvordan du rengjør vintage rhinestones
 • hvordan å samle gamle familiebilder
 • hvordan du får en kjendis bilde
 • hvordan man kan kjøpe og selge brukte bøker
 • hvordan å vurdere en antikk
 • hvordan du ser bilder av aliens
 •