hvordan å trekke Mexico våpenskjold

hvordan å trekke Mexico våpenskjoldDen meksikanske våpenskjold har vært et symbol på meksikansk kultur i århundrer. Det har knapt endret seg siden aztekerne første utviklet det om lag sju hundre år siden. Den meksikanske våpenskjold viser en kongeørn som ligger på en kaktus fortærende en slange, og den kan tegnes som strektegninger i noen rett frem skritt

Du trenger:.
Referanse bilde eller imagesDrawing blyanter HB, B og 2BDrawing compassEraserDrawing penn eller markerDrawing papir 60 # eller heavierColor maling eller markører, optionalRuler.


en.
The Mexico våpenskjold er komponert i en sirkulær måte, så begynner med å tegne en stor sirkel på papiret ved hjelp av et kompass og blyant HB, med poenget med kompass i midten av papiret. Legg igjen en margin på ca en tomme på hver side. Juster kompass for å tegne en litt mindre sirkel og lett trekke den inni den første sirkelen fra samme midtpunktet. Gjenta dette til du har tre eller fire konsentriske sirkler lett trekkes på papiret. Nå lett trekke en vertikal linje gjennom midtpunktet av papiret, og en horisontal linje gjennom midtpunktet av papiret. Disse vil hjelpe deg når du poster elementene i riksvåpen på papiret.
To.
Den ytterste sirkelen kan brukes som en guide til skisse i det første elementet i Mexico byvåpenet, eik og laurbærblader som omslutter ørnen. Se din referanse bilde av våpenskjold og skisse bladene i nedre halvdel av ytterste sirkelen. Merk at bladene er bundet sammen på midten nederst med et bånd i fargene i det meksikanske flagget, men ikke bruk farger ennå da dette er en linje kunst skisse. Det er greit å slette og tegne helt fornøyd med resultatene.
Tre.
Gjenta det siste trinnet for hvert element i Mexico våpenskjold, igjen refererer til de kretser i bakgrunnen og til din referanse kunsten å organisere den totale utformingen av tegningen. De øvrige elementene er ørnen, slangen, kaktusen, og i sokkelen i vann.
Skisser ørnen i en combative holdning, oppmerksom på at ørnen kropp fyller sentrum av byvåpenet, mens utenfor er det ving følger en sirkulær form. Slangen er holdt av klo og nebb av ørnen. Kaktusen bærer noe frukt, kjent i Mexico som tunfisk. Den kaktus, eller Nopal, vokser på en pidestall midt i Aztec symbolet for vann. Slett og tegne til alle elementene er behagelig for øyet.
Fire.
Når meksikanske riksvåpenet har blitt skissert med blyant, finish tegningen ved å dekke blyantstreker i blekk . En svart markør eller tegning penn er ideelt. Når blekket tørker, slette alle blyantstreker overs.
Fem.
Det ferdige blekk tegning kan skannes inn i et grafikk program på en datamaskin, eller brukes til å lage svart-hvitt-kopier. Det kan også være fargelagt med fargeblyanter, farget blyanter, vannfarger eller fargede markører. Hvis skannet inn i et grafikk program som Adobe Photoshop, kan tegningen bli farget på datamaskinen.

Tips og advarsler


 • Prøv å bruke en liten akvarell pensel med svart blekk til å fullføre din blyant skisse av den meksikanske våpenskjold. Denne klassiske illustrasjonen teknikken kan lage vakre, uttrykksfulle linjer. Sørg for å øve med pensel og blekk første til å få kontroll over teknikken. Finn Mexico våpenskjold bildet på nettet og skrive ut så store som mulig. Tegn sirkler rett på papiret med et kompass fra midten av våpenskjold. Tegn en horisontal og vertikal midtlinje ved hjelp av en linjal. Dette vil bidra til plassere elementene i byvåpenet på tegnepapir.
 • Andre artikkelen

 • hvordan bygge idrett montre
 • hvordan du kjøper den beste lettere i den beste prisen
 • hvordan å identifisere fossil haier tenner
 • hvordan du legger en mk19 maskingevær
 • Slik finner sjeldne mynter
 • hvordan bli en den triste sekken tegneserie fan
 • hvordan å samle historiske autografer
 • hvordan å demontere en AK-47
 • hvordan å samle Todd McFarlane actionfigurer
 • om basketball samlekort
 •