hvordan å trekke den finske våpenskjold

hvordan å trekke den finske våpenskjoldFinland har en vakker våpenskjold. Ved et skjold av rød, blant hvite blomster, er en brølende løve. Denne løven bærer en krone, og utøver et sverd i sin høyre hånd. Dette bildet er veldig stemningsfull. Denne våpenskjold er landets heraldikk, som er å lage bannere og flagg som kan raskt identifisere en familie, rike eller til land. Tegning den finske våpenskjold avhenger pent å gjengi de mest grunnleggende former av illustrasjonen før lagene på detaljer

Du trenger:.
Paper
Blyant.
Svart blekk.
Eraser.
Rød markør.
Gul markør.


en.
Tegn retningslinje for hodet til løven med en lang oval som dips ut til høyre i øvre og nedre venstre side. Legg til en trapesformet i øvre venstre hjørne av ovale for kronen. Den trapesformede skal litt overlappe hjørne av ovale og bør være bredere i toppen enn på bunnen. Legg til en lang rektangel for venstre arm av løven. Point denne formen diagonalt til nedre høyre hjørne på siden.
to.
Legg til et rektangel like over dette for høyre arm. Point dette rektangel mot øvre venstre hjørne på siden. Legg til et mindre rektangel over og til venstre. Point dette rektangel til toppen av siden. Legg til et stort rektangel for løven kropp. Plasser denne under nedre høyre side av hodet ovale. Point dette rektangel mot nederste høyre hjørne på siden.
Tre.
Tegn en lang, tynn rektangelet for høyre ben av løven. Peker dette mot nedre venstre hjørne på siden. Legg til en annen rektangel samme størrelse på venstre ben. Peker dette mot nederste høyre hjørne på siden.
Fire.
Tegn en sirkel på slutten av høyre arm for høyre hånd. Legg til en mindre sirkel til venstre side av denne formen. Til høyre for hånden, legge til en liten firkant for hjaltet av sverdet. Legg bladet på sverdet med en horisontal rektangulær form som går fra heftet til slutten av løvens kropp. Avslutte denne formen med et trekantet poeng. Legge til tre diagonale linjer på venstre arm, og både høyre og venstre ben. Lag halen med en figur 8 form som starter nederst til høyre på kroppen.
Fem.
Tegn ni sirklene for blomster på bakgrunnen av bildet. Legg to av disse over høyre hånd. Plasser en annen over tuppen av sverdet. Sagt på en annen sirkel inni den øverste delen av Figur 8. Legg til en sirkel rett over venstre hånd og to rett under den. Legg til en sirkel rett under midten av høyre bein og en annen til høyre i øvre venstre ben.
6.
Tilsett scimitar under bunnen bena av løven. Gjør dette ved å tegne to parallelle buede linjer. Disse linjene bør ende i en runde punkt på venstre side og et trekantet punkt på høyre. Legg til hjaltet av scimitar med en litt bøyd vertikal linje på tvers av øvre venstre delen av sverdet.
7.
Del kronen i tre poeng ved å tegne to "V" form inne toppen av kronen. Legg til løvens manke med 12 buede trekantet shapea stikk ut fra bunnen av haken, rundt halsen og opp baksiden av hodet. Legg til løvens gap med en stor omvendt "C" formen inne venstre side av ansiktet ovale. Legg øyet med en liten sidelengs trekant. Nedenfor og til venstre for øyet, legge til et sidelengs trekant for nesen. Legg til tungen med en sideveis og opp-ned "?" formen kommer fra munnen.
8.
Legg dusker av pels på samme måte som i manen på løvens albuen og baksiden av bena. Legg til mindre sirkler inni alle de små sirklene for blomsten stikkontakten. Legg fem små sirkler rundt mottaket for kronbladene. Gjør dette for hver blomst.
9.
Slett retningslinjene. Legg til detaljer i bildet. Legg til en hårlokk til slutten av halen med tre buede triangulære figurer. Legg til to dusker av hår på hvert kne. Legg til en trekant til albuen av høyre arm for å lage utseendet på albuen rustning. Tegn fire vertikale linjer på innsiden av høyre hånd for å skape fingre. Legg til en tommel med en liten diagonalt peker rektangel. Blekk på hele tegningen. La blekket tørke og slette blyantstreker.
10.
Color løven gule. La høyre arm hvite. Color albuen rustning gule. Color hjaltet av sverdet gule, samt hjaltet av scimitar og kronen. La bladene av disse våpnene hvitt. Color bakgrunnen rød, men la blomstene hvite.

Tips og advarsler


 • Hold linjene ryddig og enkel. Det er bedre å ha en ren, enkel tegning enn en slurvete, detaljert en.
 • Plasser et papirark under illustrasjonen din mens du blekk og fargelegge tegningen. Dette vil hindre at illustrasjonen fra blødning til noe annet.
 • Andre artikkelen

 • hvordan gjøre en airsoft pistol ut av papir
 • hvordan du kan unngå # 1 nybegynner barbie samle feil
 • hvordan å forberede seg på en sci-fi konvensjon
 • Slik starter en nøkkel kjede samling
 • hvor å bevare vintage fotografier
 • hvordan å tilbe Thomas Kinkade: maler av Blight
 • hvordan å lage en fossil
 • hvordan å vurdere en mynt samling
 • laser skytevåpen opplæring
 • hvordan å samle basketball memorabilia
 •