hvordan du gjør din våpenskjold skjold

hvordan du gjør din våpenskjold skjoldEt skjold er bare en del av et våpenskjold, det er ofte omgitt av toppene, slagord, slektsnavn og støttespillere som løver eller drager ved siden av den. Skjoldet i seg selv er det viktigste elementet, imidlertid, og inneholder de mest potente symboler på ditt navn og familie. Du kan lage dine egne veldig lett hvis du vet det grunnleggende om heraldikk. Det kan være et morsomt prosjekt for deg og din familie å gjøre sammen, eller som et personlig prosjekt for å definere din egen personlige våpenskjold

Du trenger:.
Tegning papir eller plakat bord.
Blyant og viskelær.
Fargeblyanter eller farge markører.


en.
Tegn et skjold skisse på et stykke hvitt papir eller plakat bord. Du kan gjøre skjerme for noen figuren du vil, den typiske formen har en rektangulær topp som smalner ned til et punkt på den nederste tredjedelen. En enkel rektangel eller sirkel vil gjøre hvis du foretrekker, eller du kan designe en forseggjort skjold med toppene eller bevels øverst.
To.
Del skjold i flere separate deler. Hver seksjon kan holde et annet symbol eller en illustrasjon. Du kan dele den i to, tre eller fire deler, eller bare la det hele som du ønsker. Du kan gjøre en halvert skjold ved å tegne en vannrett eller loddrett linje på midten. Du kan dele partert skjold med et kors eller en "X" figuren du tegner diagonalt over overflaten på skjermen. For skjold med tre seksjoner, tegne en "Y" mønster på overflaten, sentrert i nøyaktig midt i skjoldet (du kan slå på "Y" opp ned hvis du ønsker).
Tre.

Velg farger for skjoldet ditt. Hver seksjon skal ha en eller to forskjellige farger for å definere det, selv om skjoldet som helhet bør sannsynligvis ikke ha mer enn fire. Et symbol eller en illustrasjon kan være en farge med en annen farge bak (i "feltet") for å definere det. Enkelte fargene har egne meninger: gull, for eksempel, betyr raushet, mens blått representerer lojalitet. Prøv å velge farger som passer din personlige verdier. (Se "Resources" for en liste av farge betydninger. )
Fire.
Plasser et symbol eller en illustrasjon i hver del av skjoldet. De kan bli hva du vil, men liker fargene, har de hver mening. En bie, for eksempel, representerer bransje eller hardt arbeid, mens en hjort representerer defensiv styrke. Du kan også dekorere deler med farger i stedet for bilder: enten et bart felt eller vekslende farger i et mønster som appellerer til deg. (Se "Resources" for en liste over symboler og deres betydning. )
Fem.
Finalize ditt skjold ved å legge en kam, motto eller støtte dyr hvis du ønsker det.

Tips og advarsler


 • Når du utformer et skjold, lønner det seg å forske navnet ditt litt: både fornavn og etternavn. Hvert navn har betydning, og mange etternavn allerede har eksisterende våpenskjold. Du kan bruke dem som inspirasjon for din kreative beslutninger, hedre din egen fortid med skjold selv som du designe en siste bildet som er unikt deg. Nettsteder som MeaningofNames. com gir et godt utgangspunkt, som gjør baby bøker hvis du er interessert i betydningen av fornavnet ditt.
 • Andre artikkelen

 • hvordan man kan kjøpe og selge mynter i dagens marked
 • hvordan å samle vintage sykkel spillkort
 • hvordan å samle vintage postkort
 • Slik leser du året på japanske mynter
 • hvordan å samle haitenner
 • hvordan å samle vintage spice bokser
 • Slik starter et hav glass samling
 • hvordan du lagrer antikke bilder
 • hvordan å samle dr.
 • hvordan å kjøpe en mrs.
 •