hvordan å bruke en online bildebiblioteket å posere virtuelle modeller for kunst

hvordan å bruke en online bildebiblioteket å posere virtuelle modeller for kunstI det siste, ville artister søke verden over for å finne en perfekt muse. I disse dager, kan en kunstner lage sin egen muse om hun gjør smart bruk av et digitalt bilde editor og et lager bildebiblioteket. Bevæpnet med disse to verktøyene, kan hun lage en virtuell modell, satt sammen av bilder av ansiktstrekk eller menneskelige anatomi som er offentlig tilgjengelig i Googles online bildebiblioteket. Ved hjelp av bildet retusjering verktøy, kan en kunstner kombinere en håndfull urelaterte bilder i et originalt kunstverk

Du trenger:.
Skanner eller digitalt kamera.
Bildebehandlingsprogram.


en.
Lag en grov skisse. Før du logger deg på internett for å få tilgang til et online bildebiblioteket, ta et øyeblikk å lage en skisse av ideen din. Enten du velger å lage en skisse av en person, et objekt eller et abstrakt begrep, holde skissen enkel. Unngå å legge til detaljer. I stedet, bare illustrere et skjelett av ideen.
To.
Last opp din skisse til et digitalt bilde editor. En enkel måte å gjøre dette på er å ta et bilde av skissen din med et digitalt kamera, og deretter laste bildet direkte inn i bildebehandlingsprogram. Men du kan også bruke en skanner til å konvertere skissen til et digitalt bilde.
Tre.
Forbedre skisse med bilder fra en Google-bildesøk. Googles online bildebibliotek er gratis og enkel å bruke. Bare velg "image search" fra Googles søkemotor preferanser, og inn et søkeord setning som "øye" eller "hår. " Du vil umiddelbart bli presentert med sider med resultater. Når du finner et bilde som passer til dine behov, åpne bildet og enten lagre det som en fil eller kopiere den. Senere, åpne den i bildet ditt editor i et eget vindu fra skissen din.
Fire.
Endre størrelse på bilder funnet gjennom Google-søk for å matche omfanget av skissen din. Mens en aksje bildebibliotek kan hjelpe deg med å finne bildene du trenger når du gjør ditt virtuelle modellen, må disse bildene fortsatt være satt sammen på en måte som gir mening for øyet. Dermed bruke tid på å endre størrelse på bildene om nødvendig. Vær oppmerksom på at resizing prosessen er ikke en eksakt vitenskap, så bruk fantasien for å finne ut om bildene du kombinerer skal mesh bra sammen i det ferdige produktet.
fem.
Benytt deg av foto-redigeringsverktøy for å endre egenskapene for bildeelementer. Ansiktstrekkene som du kopierer og limer sammen sjelden vises kompatibel med mindre du går en ekstra mil og endre deres ulike fargetoner i for å oppfylle en standard. I tillegg, andre bilde retusjering verktøyene er svært hendig å gjøre deg kjent med. Den flekk og uklarhet verktøy er uunnværlig. Transform verktøy som rotere, beskjære og perspektiv er også svært nyttig.
6.
Kombiner alle de elementene du bruker inn i en sømløs helhet. En av de største hemmelighetene til å kombinere disse elementene er å forstørre lerretet og arbeidet med individuelle deler av din virtuelle modellen. Faktisk, hvis du vil legge til fine detaljer som øyevipper, kan du ta et screenshot av et forstørret område av bildet, og deretter starte arbeidet på skjermbildet i et eget vindu. Dette vil tillate deg å bruke finere penselstrøk enn du ville være i stand til hvis du bare jobbet på det store området i den opprinnelige filen. Senere kan du transplantasjon denne forbedrede skjermbildet i det opprinnelige arbeidet.
7.
Bruk kunstnerisk avgrensninger i bildet, enten digitalt eller for hånd. Når du har fullført din virtuelle modell, kan du også ønsker å legge til noen atmosfære ved å plassere modellen i forgrunnen av et bakgrunnsbilde. Videre kan du benytte deg av avanserte bilde retusjering verktøy som filtre, mønstre eller graderinger.

Tips og advarsler


 • Veldig få mennesker har foto-vennlige ansikter, så ikke vær redd for å legge feil som kviser, porer eller rynker på ansiktene til din virtuelle modeller. Det gir dem en down-to-earth kvalitet, og hjelper seerne til å forstå at feil er ment å være verdsatt enn skjult.
 • For å unngå problemer for brudd på opphavsretten, må du foreta kreativ bruk av bildene som du lapp sammen for å lage din modell. Søk å lage en helt originale kunstverk, sammen med fantasien din så mye som med de verktøyene som er tilgjengelige via et Google bildesøk.
 • Andre artikkelen

 • hvordan sette opp et bokomslag
 • hvordan finne et publiseringsdato for Doubleday
 • metoden for å gjenopprette blekk skriver som har blitt bleket med klor blekemiddel
 • hvordan du gjenoppretter sammensetning dukker
 • hva er kvantitative historiebøkene?
 • Slik mellomrom mellom avsnitt i en uformell skrivepapir
 • hvordan bli en tenårings forfatter
 • historie varme hjul racerbaner
 • Slik skriver du en kreativ essay
 • hvordan å publisere og selge økonomisk bøker på nettet
 •