hvordan å lage en klut spille te sett

hvordan å lage en klut spille te settEn klut te sett er noe din datter kan leke med nå og verne år fra nå når hennes egen datter spiller med det. Tenk deg timer med spill som vil følge din fullført en klut te sett. Felt er et lettere materiale for håndsøm enn mange andre materialer. Butikker nå gjennomføre resirkulert filt, som er laget ved å resirkulere plast flasker. Så gjør dette prosjektet ikke bare er morsom, men også hjelper miljøet

Du trenger:.
Mønster papir
. Blyant.
Linjal.
Små plast eller papir cup.
Saks.
Pins.
Needle.
1 yard rosa akryl følte.
Broderi tråd å matche.
Fiberfill.

Komme i gang


en.
Lag et mønster for tekanne på papir med en blyant. Tegn et rektangel 8,75 inches av 3,75 inches. Trekke fem 1-tommers V's jevnt fordelt langs toppen, med toppen av rektangelet på toppen av V, linjeavstand 1 cm fra hverandre. Tegn en sirkel 2 inches i diameter å danne bunnen av tekanne. Tegn et rektangel 4,5 inches høy med 1 cm bred, for håndtaket. Tegn en firkant 1,5 inches høy med 1 cm brede for tuten.
To.
Lag et mønster for koppene. Skjær bunnen av en papir-eller plastkopp og kuttet en gang ned lengden av koppen. Trace figuren på papir.
Tre.
Klipp mønster biter ut av papiret.
Fire.
Place og pin alle mønstre til akryl filt og klippe stoffet langs kantene av mønstrene. Skjær en kropp og lokk, og fire av de nederste delene (dette vil også tjene som lokket) for tekanne. Cut to nederste stykker og to side stykker for hver kopp.
fem.
Fjern mønsteret fra stoffet.

sy Teapot


en.
Brett tekanne kroppen i halvparten og hand sy langs kortere kanten med broderi tråd. Brett tekanne vrangen ut og sy V kuttet kantene sammen, slik at de danner en O på toppen av tekanne.
To.
Sy langs grensen nederst hele veien rundt. Trekk tråden for å danne et plissert kant med en O om størrelsen på den øverste O dannes ved å sy den V kuttet kantene sammen. Sy to stykker av den nederste sirkelen på bunnen, over folder.
tre.
Fyll tekanne med fiberfill og sett den til side.
fire.
Sy to sirkel stykker sammen for toppen av tekanne, forlater en åpning for fiberfill. Fyll stykket med fiberfill og sy åpningen lukket.
Fem.
Sy hetten på toppen av tekanne.
6.
Fold kuttet håndtaket stykket i to og sy langs bunnen og langsiden. Stuff toppen med fiberfill og sy lukket. Sy håndtaket på siden av den utstoppede teapot ved å feste topp og bunn langs sømmen av tekanne.
7.
Fold tuten i to og sy langs bunnen og på siden. Ting det med fiberfill og sy lukket. Sy tuten på motsatt side av tekanne fra håndtaket, feste den i bunnen av tuten.

Søm kopper


en.
Brett den ene siden av koppen sammen og sy på kanten. Brett koppen innsiden ut slik at sømmene er inne.
To.
Sett andre stykke inne i sydd kopp og bruker pinner til å holde unsewn kantene sammen. Trekk innsiden stykke ut og sy kantene sammen. Sett den tilbake inne i større koppen.
Tre.
Sy langs kanten i bunnen av koppen. Tegn tråden stramt å danne folder og knuten det. Sy de to nederste bitene på bunnen av tekoppen.
Fire.
Snu koppen over og sy dekorative sømmer langs toppen av koppen. Gjenta denne delen for så mange kopper som du wan for kluten spille te sett.

Tips og advarsler


 • Sy dekorativ pynt på utsiden av kopper og tekanne om du vil. Gjør dette før du begynner på andre trinn for både tekanne og kopper.
 • Andre artikkelen

 • copyediting sjekkliste
 • anbefalte bøker for tidlig i tenårene
 • hvordan bygge en leke chuck vogn
 • Chia pet fakta
 • hvordan å skrive for teen magasiner
 • skrive en faktabok prosposal
 • bokpublisering alternativer
 • hvordan å designe en fiktiv by eller tettsted
 • hvordan hjelpe bøkene barna?
 • bøker som motiverer barn til å gjøre en forskjell
 •