hvordan finne rimelige modeller for fotografering

hvordan finne rimelige modeller for fotograferingNoen fotografering prosjekter ikke krever en høy betalt profesjonell modell. Enten du er en høyskole student som trenger et emne eller en mindre fotografi bedrift som trenger en modell for produkt eller bedriftens stil fotografier, finne billigste modellene lokalt er enkelt. Ofte gjør et lite fotografi prosjekt ikke har budsjett for profesjonelle modeller, men egentlig er det folk rundt deg som er villige til å gå inn i noen minutter med berømmelse, en beskjeden timelønn og en kopi av bildene.
en.
Finn ut hva slags modeller du trenger for fotografering prosjektet. Trenger du barn? Trenger du en familie? Trenger du pensjonister? Prosjektet vil kreve kjæledyr eller et bestemt sted, og har den en tidsramme?
To.
Se etter en rekke aldre og type mennesker som kan jobbe som modeller på den lokale teatergruppe. Ring eller besøk teateret gruppen og forklare manager hvilken type prosjekt du gjør. Minn dem modellene vil bli kompensert, og kan bruke prosjektet som en linje på gjenoppta. Hvis mulig, dele et bilde med dem for å bruke for sin portefølje å vise hvordan ulike deres handler ferdigheter kan være -. . På scenen og bak en objektiv
3
Approach pensjonister på en senior senter for prosjekter som krever bestemor og bestefar tall. Pensjonister som regel har en fleksibel timeplan siden de er pensjonister. Pensjonister kan alltid bruke litt ekstra penger, og en opplevelse de kan dele med sine venner og familie.
Fire.
Kontakt lokale high school drama klubber for teenage modeller. Snakk med drama klubben regissøren først og forklare prosjektet. Be om å delta på en audition eller generalprøve for å se hvordan tenåringer handle, se og arbeide med andre. Alle tenåringer liker litt ekstra penger og balansert. Sørg for å bekrefte at alle prosjekter med foreldre og skolen før du kontakter noen av studentene.
fem.
Ring en lokal dansegruppe eller danseinstruktør. Dersom fotografering prosjekt krever limber mennesker som kan holde en positur, kan dansere gjøre jobben. Flere aldersgrupper deltar i dans. Spør danseinstruktør hvis du kan besøke klassen for å fortelle dem om prosjektet. Ta en opplysninger de kan ta med hjem å vise foreldrene. Inkluder kontakt, erstatning og prosjektinformasjon.
6.
Post et varsel på et lokalt college. Studentene er alltid på jakt etter ekstra penger, og mange har hatt skuespill eller modellering erfaring fra videregående skole aktiviteter. De har fleksibel arbeidstid og kan legge prosjektet til en liste med erfaring hvis de er en fremadstormende modell.

Andre artikkelen

 • hvordan å lage en leddet dukke ut av sculpey
 • hvordan du kan designe din egen bok merker
 • ideer for en eventyrhistorie
 • hva er funksjonene til en bok utgiver?
 • hvordan finne inspirerende skriftlig jobber online
 • hvordan du oppretter elementære tidslinjer
 • shrinky Dinks instruksjoner
 • hvordan å sende i poesien til å publisere
 • free dukken hår instruksjoner
 • karakteristikker av science fiction bøker
 •