ideer for en dukke display kabinett

ideer for en dukke display kabinettDen beste dukken montre beskytte dukkene samtidig som det gir en attraktiv ramme og bakgrunn for å se elementene. Størrelsen og type skap som kreves avhenger av størrelser og typer dukker du vil vise. Hvis du vil vise dukker med diverse høyder, se etter et kabinett som har allsidig hyller du kan flytte rundt etter behov.

Contemporary

Contemporary dukken montre er laget med store mengder glass som holdes sammen av tynne tre eller metall sømmer. Hjørnene av kabinettet har sømmene, kan sidene av hyllene har sømmer, og bunnen av kabinettet kan ha metall eller tre føtter. Skapene tilbyr en 360-graders visning av hvert dukken slik at alle detaljer kan bli verdsatt. Imidlertid har de fleste glass dukken montre satt hyller og er ikke egnet dersom du ønsker å endre hylleplassering.

Kjøp et høyt glass glassmonter med mørke lønn, til tykke sømmer og løve-claw føttene skaper en elegant display for små til store dukker. Bruke et bredt, avrundet, glass glassmonter med tynn gull sømmer og elegant gull føtter for å lage en fancy display for små til mellomstore dukker.

Individuell Display

Individuelle montre er glass kuber med ett tre, plast eller speil base. Boksen tilfeller er utformet for å vise én eller to dukker i hver kube. De enkelte montre er nyttig hvis du allerede har en hylle du vil bruke til å vise dukker. Du kan spre enkelte kuber over hyllene for å skape en unik skjerm stil.

Bruk enkelte dukken montre med en eik-innrammede speil bunn og tynne eik sømmene rundt glasset til å plassere dukker på tre hyller. Veden i hyllene og veden på boksene kombineres for å skape en jordnær dukke display. Bruk slanke ibenholt som base og sømløs glass kuber for enkelte dukken montre med en polert og moderne preg.

Tradisjonell

Tradisjonell dukken montre har et glass foran og en solid back med hyller som kan endre posisjonen. Hyllene og sidene av kabinettet kan være fast eller glass. Skapet kan ha bare hyller, eller det kan ha hyller på toppen og en liten skuff område på bunnen for oppbevaring. Den solide deler av kabinettet som regel er laget av kvalitet tre.

Bruk en enkel, rektangulær, dukke vise kabinett laget av Maple for en subtil stykke. Baksiden, sider og hyller bør gjøres fra lys lønn. Fronten av skjermen kabinettet skal ha en dør på hver hylle laget av solid glass med en tynn lønn ramme.

Bruk en sekskant-formet kabinett for å lage en glassmonter med en intrikat stil. Basen, tilbake og hyller av displayet disken skal laget av lakkert furu. Sidene og foran på kabinettet skal være laget av klart glass. Bruk tykke, flette-utskårne furu langs sømmer mellom glasset paneler.

Andre artikkelen

 • hvordan å lage en goth dukke
 • hvordan å donere en batteridrevet kids ’bil
 • Slik bryter navnet på et dikt
 • Slik leser gratis horror romaner online
 • hvordan du oppretter en god tegneserie tittel
 • "Alkymisten" leksjoner
 • hvordan å skrive en barnebok bilde styre bok
 • Slik kritikk en vitenskapelig artikkel
 • hvordan å lage en pool lysbilde glatt
 • hvordan å bære, tote og lagre Zhu Zhu kjæledyr og tilbehør
 •