om pinup-modeller

om pinup-modellerPinup-modeller har representert mange ulike kulturelle verdier de siste 100 årene. Modeller har vært en del av et bredt spekter av bestrebelser, fra vakre klassiske fotografi til å erotiske fantasier, og de har også vært en viktig inspirasjon på vei seksualitet uttrykkes i dag. Pinup fotografering ga vår kultur og moteverdenen den moderne modellering industrien. Denne stilen av fotografering har også noen kvinner med feminine kraft, en aura av selvtillit, og et uttrykk for deres seksualitet

Historie

Stilen i pinup modellering første dukket opp på begynnelsen av 1900-tallet og umiddelbart påvirket måten samfunnet så seksualitet. Selvfølgelig, for århundrer har ulike kulturer avbildet erotiske scener i kunst, men pinup kunst var den første typen erotiske konsept som skal bringes inn i forlagsbransjen å øke salget der det kan ses i blader og aviser. De utviklet navnet "pinup" fordi folk som så bildene i blader ville rive sidene ut og feste dem opp, så å si. Ettersom populariteten til disse pinup-modell bildene vunnet popularitet, så mer og mer bedriftseiere fordelene fra annonser med pin up-modeller i dem. Det ble et mulig yrke for jenter. Fra 1910 til 1950-tallet (med 40s-50s være topp for pinup-modeller,) de konsekvent dukket opp i annonser, magasinet sprer, plakater, foto, og filmer. Fra pinups, var standarden på dagens modeller født. Dette konseptet første ansporet ideen om Playboy Magazine. I 1960, overført pinup modellering i high fashion modellering, der jentene gjorde moteshow, trykte annonser, og tv-annonser, blant annet.

Betydning

Pinup modellering åpnet døren for den seksuelle revolusjonen. Det var det første ytre form av kvinner flaunting sin seksualitet i offentligheten og media. Det er en type modellering der visse kvinner, vanligvis svingete kvinner, posere i en sexy, leken måte som er ment å være seksuelt fristende. Det var første gang undertøy ble vist i media, der pinups ville regelmessig ha korsetter, strømpebånd, leg strømper, og høye hæler. Kvinnene smile på bildene, eller er annet sett på seg en sensuell, vennlig uttrykk. Pinup fotografering brakt seksualitet inn i populærkulturen og brakte rundt selve markedet, kultur og profesjon high fashion modellering.

Funksjoner

Pinup jenter har konsekvent hatt de samme funksjonene siden de første dukket opp. Den vanlige pinup-modellen har mørkt hår gredd i pincurls, en bouffant eller rennende krøller, porselen hud, røde lepper, og lyse øyne med minimal makeup for et mer naturlig utseende. Hun bærer klær konsekvent til tidlig til midten av 1900-tallet: Classic hofteholdere, vintage lår høyder, bustiers, full brystholdere, og slips. Høye hæler plattform å fullføre utseendet. Pinup-modeller legemliggjøre stil og raffinement i sine fotografier, og det er en av de viktigste egenskaper som tiltrekker folk, spesielt menn, til sine bilder. Deres atmosfære av lekenhet, men uskyld er noe menn har jaget etter flere tiår. Pinup-modeller kan posere med klær på, en badedrakt, undertøy, eller helt naken, men ikke viser noen av sine eiendeler. De kan bli fotografert i handlinger av soling, matlaging, bondage, osv. "Pinup stilen" klær i dag har utviklet seg, men fortsatt går mye til fantasien i forhold til hva jenter slitasje som modeller i photo shoots i det 21. århundre annonser.

Effekter

Når pinup bilder først oppsto, var det mye av tilbakeslag på grunn av kvinners uttrykk for seksualitet på den tiden. Dette var et samfunn der kvinner fortsatt ikke har mange rettigheter, og enkelte uttrykk var ikke akseptabelt. Som aksept av kvinner vise litt mer hud og modellering ble godt kjent og populær, spesielt som en pengene-maker for selskaper, samfunnet slo seg ned litt og begynte å akseptere det. I dag er en pinup-modell dyrket som en pioner for kvinners seksualitet og feminin kraft, og mange kvinner respekterer det og lever sine liv ved den. De kler seg ut som den gamle stilen pinup jenter og slitasje tilsvarende sminke og tilbehør. De representerer kvinnelige tillit og makt, noe som er svært attraktive i det 21. århundre.

Påvirkninger

Original pinup-modeller er i hovedsak benyttes i form av kunstnerisk fotografi. I det siste, var de hovedsakelig brukt i svart /hvitt og farge fotografier, annonser og svart-hvitt filmer. I moderne tid, har innflytelse av pinup-modeller nådde høyt og langt. De vises i tegneserier og tegneserier, som vintage plakater og tatovering fag, i malerier, og som en stil om hvordan kvinner kan kle. Disse modellene tilbyr glamour utseende som bærer fortid og nåtid idealer om skjønnhet og seksualitet.

Andre artikkelen

 • hvordan du kan lage din egen sandkasse med pvc rør
 • retningslinjer for å skrive barnebøker
 • hvordan å publisere en bok og får en provisjon
 • gave ideer for gutter å snu 6
 • hvordan å selge porselen dukker
 • hvordan gjøre leketøy lagring
 • hvor å endre ripstik hjul
 • hvordan gjøre en aktivitet topp å gå på toppen av et tog tabell
 • hvordan å sammenligne historien om hekseprosessene i Salem til stykket "smeltedigelen"
 • hvordan å male et tre leketøy tog
 •