hvordan å skrive en historie på baking en kake

hvordan å skrive en historie på baking en kakeSkrive en skjønnlitterær fortelling om baking en kake kan være en morsom måte å få barn interessert i matlaging og kan bidra til å utvikle sine leseferdigheter. Den beste måten å engasjere dem er gjennom tekst som er enkel, men morsomt. Illustrasjoner kan holde barna underholdt og vise trinnene som kreves i baking en kake. Når du mestrer det formatet, prøve deg på å skrive andre historier for barn om matlaging enkel mat eller til og med om å gjøre det enkelt håndverket prosjekter

Du trenger:. .
Cake oppskrift
Frosting oppskrift.
Paper.
Pen.
Magic markører.


en.
Lag ditt tegn. I hjertet av gode historier ligge interessant, likable karakterer med hvem leserne kan identifisere. Du kan gjøre hovedpersonen en erfaren konditor eller et barn som er bare lære å bake. Hun kan ha en bakervarer assistent eller historien kan være alt om henne. Skriv ned ditt tegn navn og en kort beskrivelse av hva hver av dem ser ut og andre unike egenskaper de har.
To.
Utvikle din tomt og skrive en kort disposisjon. Alt kan gå greit med baking av kaken, eller du kan skrive en historie der alt faller i stykker (kokken legger til salt i stedet for sukker, eller kaken sitter i ovnen for lenge og brenner). Din historie trenger ikke å være veldig lang, men eldre barn kan nyte mer detaljer og beskrivelse. Hvis du skriver for barn yngre enn 6 eller 7, holde handlingen svært enkel.
Tre.
Tommel gjennom kokebøker eller se på nettet for å finne en enkel kake oppskrift. Enkel-å-lage kaker med smør kake, pund kake, enkel sjokoladekake, hvit eller gul kake og gulrotkake. Også finne en enkel frosting oppskrift som smørkrem, kremost, vanilje eller sjokolade.
Fire.
Skriv din historie. Mens du skriver, se dine oppskrifter og inkluderer hvert trinn. Hvis ting går galt med baking av kaken, pass på å la leseren få vite hvilke feil ble gjort. Hvis du har mer enn ett tegn, vurdere å bruke dialog for å flytte historien sammen og holde leserne engasjert. For eksempel, hvis en far og sønn er baking sammen, kan han spørre barnet som ingredienser han mener går inn i kaken, eller han kan ros barnet for å gjøre en god jobb.
fem.
Ta med illustrasjoner der det passer. Ikke bekymre deg hvis du ikke er en stor kunstner. Enkle, fargerike magic-markør tegningene vil bidra til å holde unge lesere er interessert i historien din. Sørg for å ta en endelig tegning av hva den ferdige kaken skal se ut.
6.
Skriv ut kaken og frosting oppskrifter og inkludere dem på slutten av historien din. Hvis din opprinnelige oppskriftene bruke komplisert språk, forenkler det slik at barn lett følg instruksjonene under tilsyn av voksne.

Tips og advarsler


 • Vurder å bruke barnet --- og kanskje inkluderer noen av hennes venner og --- som hovedpersonen å holde henne engasjert i historien.
 • Når barnet leser historien, bake kaken med ham og gjøre frosting sammen for å forsterke historien innhold og utvikle sine ferdigheter kjøkken.
 • Andre artikkelen

 • hvordan du kan lage din egen tegneserie karakter
 • hvordan du velger de beste forfatterne konferansen
 • hvordan å designe et bokomslag på nettet
 • hvordan du publiserer et nyhetsbrev for profitt
 • Slik skriver du et arbeid sitert side på en bok
 • hvordan skriver du en fortelling dikt?
 • kokebok forlag
 • hva er moralsk lærdom av de tre små griser?
 • hvordan tjene penger på å selge brukt christian bøker av kjente forfattere christian
 • Slik skriver du en kontinuerlig historie
 •