hvordan å trekke en leke flyet

hvordan å trekke en leke flyetFly har fanget fantasien til barn siden slutten av 1800-tallet, da den første modellen flyene tok til himmelen. Flyet flydd av brødrene Wright, en dobbeltdekker, har blitt en favoritt leke modell. Enten du tegner et leketøy dobbeltdekker som en dekorasjon for unge Aviatic sinn, eller bare for moro skyld, biplanes som den flydd av de berømte brødrene Wright kommer over spesielt godt når laget med farget blyant

Du trenger:.
Farget blyanter.
Eraser.
Straight edge.
Hvitt papir.


en.
Tegn et rektangel, definerer parameteren av leketøy flyet tegningen. Tegn en linje som starter i øvre venstre hjørne av rektangelet, ned mot nederst til høyre i rektangelet. Tegn en linje parallelt med den første, litt til høyre for den første. Nederst i høyre hjørne, koble de to endepunktene. Dette vil være den øverste vingen.
To.
Til venstre for parallellogram, tegne to parallelle linjer for å markere bunnen vingen. Gjør vingene samme bredde og la en liten plass mellom de to parallellogrammer.
tre.
Bruk den rette kanten til å tegne en linje merking en linje av kroppen av flyet. Starter på øvre høyre hjørne av rektangelet, og over de to vingene til den venstre siden av rektangelet, omtrent halvveis ned.
Fire.
Tegn omrisset av leketøy flyets propell. En propell består av to figurer: en sirkel og en oval. Tegn en sirkel, sentrert på korset dannet av kroppen av flyet, og vingen linjen som er lengst til venstre på siden din. Tegn to propeller vinger ut fra sirkelen.
fem.
Tegn kroppen av flyet, der det vises bak den øverste vingen. Fordi dette bildet er tredimensjonalt, vil denne delen ende opp som toppen av kroppen. Tegn en lett konveks linje over og parallelt med linjen merking kroppen av flyet. Start linjen på høyre linjen i toppen vingen og kurve tilbake, smalner inn mot baksiden av flyet. Tegn en liten linje som kobler disse to punktene. Du vil nå ha et noe svulmende rektangel form i øverste høyre hjørne på siden som kommer ut fra under toppen vingen.
6.
Tegn en litt konkav linje under den primære linjen for kroppen av flyet, og parallelt med det. Tegn den fra ytterst til høyre ende mot venstre, til den berører sirkelen i midten av propellen.
7.
Tegn ror og stabilisatorer på baksiden av flyet. Stabilisatorene skal stå rett til kroppen av flyet, og roret bør være parallell til selve flyet ved bunnen og komme opp i en opp-ned u-formen på toppen av roret.
8.
Tegn hjulene på flyet. På forsiden av flyet, skal hjulene være rett av propellen, med venstre hjulet bare berører sirkelen i midten.
9.
Slette ledelinjer, og fullføre vinger på hver ende. Legg tynne parallelle linjer til den primære delene av flyet for å skape et mer tredimensjonalt utseende.
10.
Color hjulene og stabilisatorer blått. Fyll roret i med gyllengul.
11.
Color propellen og vingen støtter grønne. Bruk en mørkere grønn å trekke ekstra linjer langs propellen vingene for å skape en tre titt.
12.
Color vingene oransje. Color i kroppen av leketøy flyet med rødt og oransje.

Andre artikkelen

 • hvordan du slår din iPhone eller iTouch inn en ebook-leser
 • hvordan finne et Dewey desimaltall for en bok
 • Slik skriver du en fiksjon blogg
 • hva er transcendental fradrag?
 • Slik skriver du et forslag til en skjønnlitterær bok?
 • Slik skriver du en personlig beretning
 • hva er andre person fortellerstemme?
 • hvordan å avgjøre om en litterær agent er legitim
 • hvordan du kan lage din egen utskrivbar moteblader
 • hvordan finne en litterær agent for en roman
 •