hvordan å være en lyd-bok taler

hvordan å være en lyd-bok talerAudio bøker er tilflukt for pendlere, gym rotter og autodidacts. Bli en lyd bok taler er en måte å bryte seg inn i scenekunsten yrker ved å fokusere på en del av forestillingen, stemmen din. Kjennskap til pitch, dialekt, diksjon og tone er alle svært viktige sider ved innspilling av lyd bøker
en.
Ta stemme leksjoner å praktisere gjøre små forandringer i tonehøyde og tone. All lyd bok talere kan veksle komfortabelt mellom ulike volumer og plasser. Studer andre måter lydboka talere formidle spenning, drama eller en utstilling på overbevisende måte.
To.
Timebestilling på et profesjonelt lydstudio. Finn også en produsent som har erfaring med å håndtere den unike utfordringer av lydbøker. Samarbeid med produsent for å finne måter å maksimere din tid i studio ved å unngå sløsing i dyre studio tid og lage det beste utvalget av dine talenter. Også vurdere å konsultere med produsent på å velge det beste materialet for en demo.
tre.
Lag en uprofesjonell prøven med din produsent på en billig video-opptaker. Du kan arbeide på alle svakheter som din produsent gjenkjenner i ditt arbeid, som du kan adressen før du går inn i studio. Du kan også måle hvor godt du vil være i stand til å jobbe med produsent.
Fire.
Opptak av deg selv i et profesjonelt studio lese et klassisk verk som Huckleberry Finn eller Gilead. Siden disse arbeidene har karakteristiske allvitende fortellere og regionale aksenter, leser dem høyt er god praksis i å skape særpreg stemmer. Du bør være så kjent med arbeidet før opptaket som mulig.
Fem.
Kontakt lyd bok produsenter som BBC Audiobooks America eller Simon og Schuster Audio. De fleste lyd bok produsenter mine talent fra film og teater, men også er på jakt etter up-and-coming vokalister.
6.
Send en CV hvis en lyd bok produsent er interessert. Din CV bør inneholde en liste over utdanningsbakgrunn, et opptak av dere som leser og resultatene historie. Innspillingen er den viktigste delen, og skal ha optimal opptakskvalitet. Dine prestasjoner historie kan være kort, og du bør utvise skjønn der produksjoner du listen. For eksempel kan småby teaterproduksjoner bli igjen av din CV.
7.
Remain profesjonell og fleksibel når du har kjøpt din første lydbok jobb. Husk at du bør holde aksenter og diksjonen konsekvent gjennom et opptak. Øv god stemmebruk vaner som å unngå stress på halsen.

Andre artikkelen

 • sammenligning av Kindle og Kindle 2
 • hvordan å publisere en bok sjekkliste
 • hvordan du oppretter en superhelt persona
 • hvordan du kan delta i nasjonale romanen skriftlig måned
 • hvordan du bruker sitater for motivasjon
 • Slik skriver en bok forord
 • manuskript skrive tips
 • skrive min livshistorie
 • hvordan å selge fotografering til blader
 • language arts leksjon plan for andre klasse
 •