hvordan du selv publisere hefter og selge dem for store fortjeneste

hvordan du selv publisere hefter og selge dem for store fortjenesteSelge dine egne selvpubliserte hefter kan gi for en utfordrende og givende opplevelse. Med bruk av flere selv-publisering metoder, har publisere et hefte aldri vært enklere. Imidlertid kan tjene penger ved å selge hefter gjøres med en viss utholdenhet og forståelse behovene til leserne. Ifølge nettstedet Idé Lady, et nettsted som fokuserer på innhold markedsføring, kan forfattere gjøre store penger på små hefter
en.
Bestem hvilken informasjon du vil inkludere i heftet. Forskning hva leserne trenger og tenke over hva du kan tilby. Hvis du har kompetanse i et bestemt område, skrive om hva du vet. Ifølge nettstedet Om Freelance Writing, bør små hefter omfatte 16-24 sider med informative skrive. Nettstedet Idea Lady sier at hefter kan være så lenge som 48 sider. Heftet skal inneholde tips, strategier og ideer som hjelper folk-informasjon som folk er villige til å kjøpe. Nettstedet Idea Lady antyder at hefter bare inneholder spørsmål som leserne kan spørre-sammen med insider svar som de trenger.
to.
Gjør notater på legitimasjonen din, slik at du kan selge heftet bygger på disse punktene. For eksempel, hvis din heftet handler om tips for boliglån reduksjoner, sørg for at kjøperne vet at du har jobbet i fast eiendom eller hjemme finans. Du trenger legitimasjon for å markedsføre arbeidet.
Tre.
Besøk et nettsted som CreateSpace eller Lulu som skrives rimelig bøker. Lag ditt heftet på en datamaskin word-dokument og deretter lagre den som en PDF. Last opp heftet til nettstedet i henhold til retningslinjene. Sett pris (dette bestemmer royalty) og gir heftet en fengende tittel som "100 måter å få en Magazine jobb. " Folk vil svare på en klar og fengende tittel. Nettstedet du skriver ut boken med vil også opprette en elektronisk butikk for boken, som kan nås online på deres nettsted. Disse nettstedene tar seg av frakt og håndtering-så vel som alle innkjøpsordrer-for deg
4
Lag et nettsted hvor du kan markedsføre heftet etter at du har publisert det. . . Nettstedet kan brukes til ekstra markedsføring-du kan gi leserne informasjon om legitimasjon, publikasjoner og utdanning, alle som vil la dem vite hvorfor du er en autoritet på heftet innhold. Du kan også koble til din nettsamfunn, slik at leserne kan få kontakt med deg. Gi linken til den elektroniske butikken hvis du selvpubliserte med CreateSpace eller Lulu og gi leserne litt grunnleggende informasjon de finner i heftet. Ta med en prøve avsnitt eller bit av informasjon for leseren.
Hvis leserne kjøper heftet gjennom CreateSpace eller Lulu, den elektroniske butikken satt opp av CreateSpace eller Lulu tar seg av all betaling og fakturering. Hvis du ønsker å selge heftet selv gjennom din egen hjemmeside, gå til PayPal. com og registrere en konto. Klikk på "Merchant Services" og opprette en PayPal-knappen for ditt nettsted. PayPal gir enkel å forstå veiledning om hvordan du gjør dette. Lim inn-knappen på webområdet ditt -. . Dette vil sette opp PayPal på webområdet ditt, slik at leserne kan kjøpe en kopi av heftet direkte fra deg
5
Lag en liten annonse for heftet og betaler nettsteder for å vise annonsen for deg. Annonser kan opprettes på et ord eller bilde program. Du vil mest sannsynlig tjene mer penger fra heftet enn du betalte for annonsen plassering. Handel gratis annonse flekker på nettsider med andre heftet selgere som du vet.
6.
Ta med kopi av heftet til en lokal skriver og binde hefter. Selg disse er lokale samfunns arrangementer og opplesninger. Ifølge Idea Lady, bør disse heftene skal skrives ut som bøker med blanke deksler. Kopien butikken vil skrive ut og stifte dem sammen for deg.

Andre artikkelen

 • hvordan man kan kjøpe tegneserier på nettet
 • hvordan å analysere bilder i poesi
 • Slik leser gratis online ebooks
 • hvordan å livnære seg som forfatter
 • fransk litteratur for nybegynnere
 • hvordan du skriver en amerikansk sonett
 • hvordan komme bokbransjen kreditt i en bruktbokhandel
 • hvordan man skal fremme din kristne boken
 • hvordan du formaterer manuskripter
 • hvordan finne synonymer
 •