hvordan du får gratis thriller ebøker for tenne

hvordan du får gratis thriller ebøker for tenne. En titt på gratis thriller ebøker tilgjengelig for Kindle ebook leseren

trenger Du:
datamaskinen
. Kindle eller andre eBok leser.


en.
Det er en eksplosjon av interesse for ebøker i det siste. Med utgivelsen av de 2 tenne, og de som fikk den første Kindle som Amazon lansert, har det gjort ebooks en varm selger. Den portabilitet å ta et bibliotek med deg på lange reiser eller når du venter på et legekontor gjør ebooks toppen av de mest søkte ting der ute. Mange ganger ebooks gir en liten rabatt fra papir bøker. Men med den økonomien som det er nå, med mer og mer ut av arbeid og klemming pennies, tanken på å få ebøker gratis er enda mer spennende. Mens du kan få et bredt utvalg av gratis ebøker for tenne eBok leser, vil denne artikkelen fortelle deg om den frie thriller bøker som du kan finne.
To.
Per skriving av denne artikkelen, er det fem gratis thriller ebøker tilgjengelig. Nå kan du sile gjennom tusenvis av mystikk og thriller bøker på amazon for å finne hvilke som er gratis ebøker, eller du kan følge min enkle instruksjonene for å sikre at du kan finne dem alle raskt og enkelt.
tre.
First off gå til Amazon nettsiden og sørge for at du på hjemmesiden. Nå tror ikke du kan bare skrive det inn i baren, eller annen grunn ikke dette bringe alle av dem opp. Gå til venstre side av nettsiden og se hvor det står Kindle. Bla med musen, og den åpner opp en rullgardin som har tenne bøker som et valg. Klikk på den.
Fire.
Nå vil du se hvilke kategorier av alle Kindle bøkene som de har på nettsiden. Du bør se Fiction, klikker du på det, så blar du til der det står mysterier og spenningsromaner. Klikk på den. Dette er all mystikk og thriller ebøker for tenne, ja det er mye av dem. Nå går du til høyre på skjermen der du kan få til en drop down boksen som har funksjonen å ty denne massive listen fra "lav til høy" på prisingen. Dette vil feriestedet hele listen, bringe gratis seg opp først. På den tiden dette ble skrevet var det fem, men dens stadig skiftende. Det er også mange hundre som er under en $ 1 hvis du ønsker en høyere utvalg.
Fem.
Fortsette å se tilbake på tenne eBok butikken slik at du holder deg på toppen av alle de nye utgivelser for eBok leser. Du bør ha en uendelig tilgang på virkelig kule bøker i svært ulike stiler å skrive å velge mellom. Noen av disse gratis seg er fra mindre kjente forfattere, eller i offentlige sfæren, men er likevel hyggelig å lese.

Andre artikkelen

 • hvordan å lage motiver for fiktive karakterer
 • om Harry Potter
 • hvordan du kan resirkulere mediene
 • Slik skriver poesi som Bukowski
 • Slik leser poesi på en åpen mic natt
 • hvordan å lage en disposisjon for en oppdiktet historie
 • hvordan å publisere åndelige poesi
 • hvordan du kan spare penger på tidsskriftabonnement
 • hvordan å slappe din skriver
 • hvordan å skrive en roman - 03 - narrativ
 •