hvordan å reparere en hard plast dukke

hvordan å reparere en hard plast dukkePlastic dukkene ble først introdusert i Øst-Tyskland etter andre verdenskrig. Siden da, leketøy produsenter over hele verden, gjør plast dukker for samlere og barn. De fleste hard plastikk dukker er laget med polyvinylklorid (PVC), mens andre er laget av polyetylen. Over tid, hard plast dukkene har en tendens til å slites ned. Det er flere problemer som kan oppstå med en elsket eller veldig gammel hard plast dukke, som visne og sprekkdannelser. Korrigere disse problemene med noen restaurering teknikker.

Du trenger:
Myk klut
. Rubbing sammensatte.
Oppvaskmiddel.
Klar neglelakk.
Wire cutters.
Wire.
Plast tre.
Doll epoxy putty.
Slipeplater.
Antiseptisk vask.
Talkum.
Trykkluft.
Matte lakk.


en.
Fukt en myk klut og klem en liten porsjon gni sammensatt på kluten. Gni plastoverflaten av dukken i en sirkulær bevegelse, arbeider i omtrent en-tommers størrelse områder, til lett slipes og fjerne små riper og smuss. Tørk av dukken med en myk klut umiddelbart etter at smuss fjernes. Hold sammensatte off av hår, øyne og malte områdene.
To.
Clean brutt områder av dukkens kropp med en oppløsning av varmt vann og mild såpe parabolen. Hold det ødelagte stykket på plass, og mal over sprekken med klar neglelakk. Hold stykket til neglelakk settene, så la i 24 timer.
Tre.
Skjær tynne stykker av wire å erstatte manglende fingre. Varm enden av ledningen og stikk det inn i knotten der den manglende fingeren var. Bygg rundt ledningen med plast tre, som er mye som sculpting leire, til å forme en finger. La plast veden tørr og fullstendig herdet, deretter sand fingeren glatt.
Fire.
Kutt av en likeverdig del av hver rull med epoxy putty. Epoxy putty har vanligvis to ruller, den ene er limet og andre er den herder. Elt to stykker sammen i ca fem minutter. Fyll i overflaten groper, deler stort eller huljern med kitt, tisse fingrene for å glatte det inn i overflaten. La ut massen herde i ca tre timer, deretter sand det glatt.
fem.
Unstring eller ta fra hverandre plast dukken kroppen, hode, armer og ben hvis dukken visner, har en uttørkede utseende eller lukter sterkt av eddik, noen ganger kalt " plastikk dukke sykdom. " Plassere brikkene i en antiseptisk vask som 10 Oxy, BandAid Antiseptisk Vask eller lignende produkt. La dukken tørke i noen dager, deretter dekke den innvendig og utvendig med talkum. La pulveret sitte i noen dager, så blåse ut pulver med komprimert luft. Spray innsiden og utsiden av dukken med et tynt lag med matt lakk og la tørke.

Andre artikkelen

 • hvordan å skrive forslaget om en historie plot
 • hvordan å skrive en bokanmeldelse
 • Slik skriver du en clerihew dikt
 • hvordan du skriver et mysterium for unge voksne
 • hvordan å lese to bøker samtidig
 • hvordan å skrive den første setningen i en bok
 • om verdensrekorder
 • hvordan gjøre boken din klubb blomstre
 • hvordan å skrive klimaks i en fortelling
 • hvordan å øke hastigheten lese
 •