hvordan du skriver i ditt barns baby bok, med Tasha Haight fra den søteste babyen book.com

hvordan du skriver i ditt barns baby bok, med Tasha Haight fra den søteste babyen book.comJeg husker denne dagen, da Grace blåste ut lysene på kaken sin. Hun så så dyrebar. Jeg er glad for å ha påminnelse om dette bildet. Uten det, vet jeg at jeg skulle glemme hvordan hennes hår var, eller buen hun hadde på seg . . . hva en kjæreste.
Men uten mine ord i sitt minnesmerke album, kan jeg ikke huske at det var fra hennes femte bursdag. Jeg ville ikke husker den dagen, og hvilke gaver hun fikk og hvem som var der.
Jeg vet hvordan noen av dere føler, som vurdere å holde en baby album for barnet ditt. Hvis du ikke er en som liker å skrive, eller føler du ikke sette ord sammen på riktig måte, og er overveldet av oppgaven, ønsket jeg å sette en enkel "how to" sammen for å gi deg en pep-talk:)
Husk det viktigste er at du bare gjør en innsats for å holde en slags rekord bok for søt baby. I en tom spiral utklippsbok eller i de fineste baby albumet kan kjøpes for penger-skatten er i ordene du legge til denne boken, ikke i produktet du kjøper. Du bare ønsker å være sikker på at det er trygt for bestått av tiden, med sider som er fri for syrer, og arkivering kvalitet.
Tenk over noen av tipsene her og prøver å overvinne procrastination å skrive, eller angst for sette sammen akkurat de riktige ordene. Du kan vente et øyeblikk som aldri kommer

trenger Du:!
En syrefri bærbare eller baby minnesmerke album eller rekord bok.
fin spiss penn, arkivkvalitet foretrukket.
noen bilder eller memorabilia.
bare litt ambisjoner. Mobiltelefonilitt tid, nå og da.


en.
Ikke gjør dette til en big deal. Dette er enkelt, ikke la oppgaven med å overvelde deg. Sett til side dine memorabilia og bilder, og bare konsentrere seg om å overvinne angsten for å skrive i denne boken. Innholdet i en baby minnesmerke album er den viktigste delen, og altfor ofte en ettertanke. Tenk på innholdet først. Ordene du legger til er hva denne boken handler om.
to.
Start lite. Hvis du valgte en bok som har spørsmål i den, som fører deg, svarer de første. Ikke bekymre deg om å skrive perfekt. Bare holde en liten hvit-ut ved siden av deg hvis du er bekymret. Hvis du har kjøpt et løst blad bindemiddel stil album, kan du føle deg mer komfortabel å ta sider ut som du skriver i. Legg dem flatt på et bord for å komme i gang, og du vil føle deg bedre om å snu siden til den riktige vinkelen for til pent skrive, uten hindringer. En liten advarsel: På Posey Park, (The Sweetest Baby Book. com) vi har ofte erstattet sider for mommies som drakk en høy kopp kaffe mens du arbeider på sine sider . . . og kaffe beiset sider er nettopp det-kaffe farget. Ingenting mye du kan gjøre med det i det hele tatt, så bare hold ditt område slags rot gratis for tiden.
Velg en penn som er laget for scrapbooking om du kan. Dette vil være en arkivkvalitet penn, og det vil ikke blør eller falmer over tid. Kontroller at den er fin spiss. Det vil se mye penere på sidene dine, og bruk alltid den samme pennen, hvis du kan. Sidene vil alltid være uniform.
Tre.
Når du har begynt å skrive i "fylle i rubrikkene" eller "svar på spørsmålet" type områder, venture ut i stedene der du må legge mer ordgyteri. Hva jeg forteller folk når de bekymre seg om å skrive, er å skrive som de snakker. Vær komfortabel, og bruker ord du er komfortabel med. Du trenger ikke å bli en vei forsker å skrive om hvordan lita jente spiste grønne erter for første gang i dag! Bare skriv det, hvordan du vil si det, enkel og søt.
fire.
Når du har oppnådd den skriving til datoen, holde boken i en praktisk sted der du vil se det på daglig basis. Prøv å finne et lite sted i din daglige rutine der du kan tenke på å skrive. Det trenger ikke å skje daglig-men ideen er hvis du har den et sted der du ser det, når du tenker på noe du vil skrive-det er der. Noen ganger med en nyfødt spesielt, vil det faktum at noe er i et annet rom, i et skap, holde deg fra hente den. Dette, som med alt, må være praktisk eller vil du komme ut av vanen med å holde den. Og en dag vil du se på denne søte boka -. . Og et helt år har gått, full av minner tapt
5
å oppsummere mine tanker for den engstelige forfatter, ville jeg bare si å huske betydningen av dine ord. Gjør dette til en vanlig praksis, til å skrive i din baby album, slik at du ikke sette det ut og har samme bekymring for å komme i gang igjen, hver gang.
på kort sikt er det du kan skrive om, men definitivt ikke hva denne boken handler om. Hvis du kan forestille deg den dagen din lille baby gifter seg, og har en baby på hans eller hennes eget . . . så kan du forstå verdien av dine ord. Dette er en tidløs skatt du oppretter. Med små biter av kjærlighet og tid du vil bruke til en penn og noen virkelig spesielle papir-vil du ta liv i generasjoner. Du er ikke å skrive for deg, det er for henne, og hennes baby, og hennes . . .
Så bare ta et dypt pust, og dra ut. Du kan ikke bli forfatter, men for din lille baby . . . du er i dag!

Tips og advarsler


 • denne boken din egen. Dette er en verdifull minnesmerke og viktigst, må du skrive dine egne ord, på din egen måte.
 • Hold boken i en hendig sted, der du ser det.
 • Legg bilder, men strø dem. De er en aksent til dine ord, ikke det sentrale punktet eller målet med dette albumet.
 • Ikke bland denne posten boken med et fotoalbum eller utklippsbok. De er forskjellige ting. Hvis du starter med alt du har for memorabilia i denne boken . . . vil du obskure og skjemme dine ord. (Jeg vet det kan være din idé:). Men ikke noe vi går for her Do
 • ikke være kritisk! Moms er for strenge mot seg selv med å skrive i baby bok. Ikke kritisere arbeidet ditt. Bare skrive det som er på ditt hjerte, slik du tenker på det i tankene dine. Ingenting mer.
 • Få andre involverte! Har pappa eller besteforeldre skrive til baby, og inkludere den hvis du kan legge til sider i boken din. Hvis ikke, klippe ut og lime inn. Dette er en fin måte å få andre involvert i en slik spesiell minnesmerke. Det gjør det mye mer spesielt!
 • slutt, bare ha det gøy! Du har blitt skjenket, den største av alle velsignelser: livet. Denne boken er en feiring av livet til den lille baby. Du vil bli så glad du gjorde det, og dine venner som ikke vil føle seg virkelig dårlig når de ser din! Det er så spesiell . . . og egentlig bare ikke at graven til et offer. Bare nyte å holde babyens spesiell bok, og ha det gøy med det.
 • Andre artikkelen

 • publisering poesi i Sør-Afrika
 • hva var den første supermann tegneserie?
 • hvordan å skrive dikt om kjærlighet-hat-forhold
 • hvordan du skal fylle ut en 1099 - misc i Microsoft Word
 • hvordan finne et godt emne å skrive en bok om
 • Slik skriver du en fordeler og ulemper essay
 • hvordan finne bøker og romaner for å lese gratis på nettet
 • Slik skriver vampyr bøker
 • Slik skriver en bok om en sann historie
 • riktig footnoting format
 •