kopiere redigering øvelser

kopiere redigering øvelserSom med alle talent eller ferdigheter, krever kopiere redigerer en viss øvelse for å holde muligheten finslipt. Som en kopi redaktør, bør man ha en kommando om grammatikk og ordforråd til å effektivt utføre som forfatter allierte, gir et ekstra par øyne som fanger stavefeil, feilplassert komma og mange andre mindre (eller monumentale) problemer som kan gjøre en jobbe mindre effektive. For å opprettholde og forbedre dine ferdigheter som en kopi redaktør, vurdere noen av følgende forslag

Du trenger:.
The Shack av Wm.
u00A0Paul Young.

Korrekturlesing ferdigheter

En av de viktigste funksjonene som en kopi redaktør er korrekturlesing. Som redaktør, bør du behersker grammatikk være nesten feilfri. En relativt enkel metode for å holde grammatikk ferdigheter utvikles, er å studere grammatikk håndbøker. Visse grammatiske regler kan være lett å overse eller glemme, men gjennom en grammatikk håndbok eller andre oppslagsverk, for eksempel ordbok, fra tid til annen kan sikre at redaktøren øye forblir skarpe.

Korrekturlesing ferdigheter kan også forbedres ved å lese høyt. Lese høyt kan du "hører" feil i en tekst som du ikke har fått med øynene. Som du leser arbeidet høyt, kan du snuble over et bestemt ord eller uttrykk som er vanskelig å forstå eller som ikke gir mening. Du bør alltid være i stand til å gjenkjenne noe som gjør teksten vanskelig eller vanskelig å forstå, og noen ganger lese høyt kan hjelpe deg å oppdage feil som du ellers ville ha gått glipp av.

Redigering for innhold

God grammatikk er ikke den eneste ingrediensen i en velskrevet artikkel. Arbeidet bør også være kortfattet, klar og engasjerende. Redigering for innhold, den mest subjektive av et eksemplar redaktør plikter, er ikke en lett talent å bygge eller å praktisere. En enkel øvelse for å skjerpe denne ferdigheten er å lese voraciously. Les ditt eget arbeid, lese aviser, lese elektronisk innhold, lest alt som er til din disposisjon. Som du leser, kan det være lurt å gjøre notater av innhold som er effektiv og innhold som er ineffektiv. De hyppige lesing og analyse av skjønnlitteratur og sakprosa på daglig basis kan hjelpe deg å gjenkjenne innhold av høy kvalitet når du ser det.

Øvelse gjør mester

Selvfølgelig, jo mer du utnytte dine ferdigheter som en kopi redaktør jo mer du vil kunne forbedre dem. Det ordtaket "øvelse gjør mester" gjelder like mye for å kopiere redigering som det gjør til andre talent. Hvis mulig, kopierer redigerer på daglig basis. Daglig eksponering for ulike stiler med å skrive eller ulike sjangre vil tillate deg å utvide dine kunnskaper og ferdigheter, som til slutt vil hjelpe deg å bedre vise de forfattere som du redigerer. Ditt ultimate mål bør være å hjelpe forfatteren opprette sin best mulig jobb, og hele tiden strebe etter å perfeksjonere egne ferdigheter som en kopi redaktør vil hjelpe deg å nå det målet.

Andre artikkelen

 • hvordan å tappe inn i dine energier for å skrive
 • hvordan å publisere poesi
 • scrapbooking håndverket ideer
 • hvordan gjennomføre et intervju for historien din eller essay: journalistikk skrive tips
 • hvordan komme i boken av måneden klubben
 • hvordan finne en bok ved hjelp Worldcat online database
 • hvordan du oppretter en skrivekyndig miljø
 • hvordan å få arbeidet publisert
 • hvordan å publisere åndelige poesi
 • hvordan du reiser med kjæledyrene
 •