Hvordan vite når du er klar til å skrive en skjønnlitterær roman

Hvordan vite når du er klar til å skrive en skjønnlitterær romanDet er anslått at omtrent 75% av amerikanere har en bok idé om at de ønsker å forfølge-en mye mindre andel faktisk vil gjøre det, hvorav en liten del vil bli publisert av mainstream utgivere
Online. muligheter og publisering-on-demand endrer virksomheten men for folk som er villige til å markedsføre og selge sine egne arbeider. Uansett situasjon, bør innholdet være din viktigste prioritet. I denne artikkelen vil jeg diskutere ideer for å hjelpe deg klar til å skrive en roman
en.
Spør deg selv om du er villig til å begå den tid, innsats, og planlegging i å skrive en roman.
Mange forfattere jobbet fulltids jobber når de først startet-selv om deres romaner ofte gått fra en hobby til mer av en annen jobb. Det er ikke uvanlig for en roman forfatter til å regelmessig tilbringe 4-5 timer om dagen og flere dager i uken på en roman for å få det gjort på mindre enn 5 år. Du må kanskje ramp deg opp til det punktet hvis du har aldri gjort det før. Jeg fant at noveller og mindre arbeider vil få deg inn i en vanlig rutine å skrive.
to.
Er du villig til å gjøre forskning og utvikling for plot og karakterer?
holde en portefølje eller arkivskap med materiale som kan hjelpe deg- -utklipp fra blader, bilder, karakter profiler-er svært nyttig for enkel referanse. Jeg gjør det samme med nyttige skriving, historie, og beliggenheten webområder ved å legge dem til favoritter eller bokmerker dem for fremtidig referanse.
Novels er mye som filmer i at betrakteren eller leseren ser det endelige produktet men ikke alt som går på bak-kulissene. Din historie og karakterer kan endres over tid, men det er best å ha et rammeverk på plass for å holde deg på sporet. Jeg har funnet storyboards hjelpe også hvis du er mer visuelt tenkende.
Tre.
Er du villig til å være både en leser og en forfatter?
du definitivt ikke å kopiere andres stil, men det hjelper å vite hva som er der ute i den sjangeren du ønsker å skrive roman. Utdanne deg selv er viktig i skriftlig akkurat som alle andre felt.
Fire.
Føler du energi når du arbeider på historien?
Noen ganger når folk begynne ønsker å skrive en roman rent for inntektspotensiale, står de overfor en mye mer forfatter's block. Hvis du er lidenskapelig om hva du gjør, er det en minst mulig at pengene kommer til å følge. Prøver å tvinge din kreativitet imidlertid en tendens til å forårsake problemer. Du må finne en balanse mellom de to til å holde deg motivert og fremover.

Tips og advarsler


 • Husk at de fleste romaner tar mer enn ett utkast før de er solid-det er litt vanskelig i starten, men være villig til å få tilbakemeldinger og foreta endringer om nødvendig. Det er også en balanse i la alles mening er diktere din historie og filtrere ut hva som er nyttig for deg og hva som ikke. Self-redigering bøker hjelpe også.
 • Jeg inkluderer en link nedenfor til Writing. com, som har et system der du kan få jobbe gjennomgått av andre forfattere på nettet gratis (noen av dem er bare så detaljert orienterte som redaktør har jeg noensinne har møtt, hvis du setter en lapp i begynnelsen av elementet som du ikke har noe imot strenge vurderinger). Jeg er personlig hva jeg tror er en balansert anmelder-Jeg vil ikke rive inn i folks arbeid i en svært negativ måte, men jeg skal gi forslag hvor jeg tror jeg kan bidra
 • Andre artikkelen

 • hvordan å velge en god bok
 • hvordan bli bokklubber
 • hvordan å skrive en original roman
 • hvordan å lage lydbøker fra ebøker
 • hvordan du skriver en oppgave om The Great Gatsby
 • Hvordan lære et dysleksi barn å lese
 • hvordan du formaterer manuskript (boken-roman)
 • hvordan du setter pris Ernest Hemingway
 • Slik skriver blankvers
 • hvordan man kan kjøpe en skjønnhet bok
 •