Slik skriver barns noveller

Slik skriver barns novellerHvis du noen gang har fortalt en historie til barnet ditt, har du kanskje lurt på om du kunne gå videre og sette det ned på papir for å spare til ham eller henne og for fremtidige generasjoner. Kanskje du ønsker å skrive historien ned og selge det til en utgiver. Skrive barnebøker kan være morsomt og lønnsomt. For hver sjanger å skrive, er det spesielle regler du bør følge

Du trenger:. .
Skrivemaskin eller datamaskin
Paper.
God fantasi.

Komme i gang


en.
Brainstorm for ideer som du kanskje vil gjøre om til en barnebok novelle. De beste ideene vanligvis kommer fra ting som barn med å forholde hver dag. For eksempel kan yngre barna nyte en historie om pottetrening, kjæledyr eller bugs. Eldre barn vil nyte ting som å miste tannen, en tur til tannlegen eller en historie om en ferie.
To.
Opprett en klynge for å innskrenke din idé og hovedpunkter. Start med en stor sirkel som har dine viktigste ideer, for eksempel ordet ferie. Bruk linjene til å koble mindre sirkler til at større sirkel og bare begynner å brainstorme ideer som går med hovedideen. Du bør skrive ned det første som kommer til hjernen, vil du ikke bruke dem alle. Så, kanskje du har sirkler av av ferie som leser "beach", "fjell" eller "museum. " Deretter vil du opprette mindre klynger av av hver av de sekundære klynger. For eksempel, for museum, har du kanskje sirkler som leser "dinosaurer", "mumier" eller "tapte i museet. "
Tre.
Se etter ideen som interesserer deg mest. Du kan ende opp med flere historien ideer fra en enkelt klynge øvelse. Prøv å ikke dekke for mye materiale i ¨¦n historie. For eksempel, hvis du planlegger å skrive om å være fortapt i museet, ikke fokusere på den dinosauren utstillingen for lenge.

Personer og konflikt


en.

Lag tegn som er sympatiske og troverdige, og leseren vil elske historiene dine. Sannsynligvis en av de beste måtene å enkelt lage interessante karakterer er ved å basere dem på folk du kjenner. Bare ikke gjør den beskrivelsen også gjenkjennelig, eller du kan risikere å gjøre en venn eller et familiemedlem sint.
To.
Legg konflikt i historien for å holde det interessant. Konflikt er problemet figuren din ansikter og har til å løse ved slutten av historien. Ved å bruke eksempelet over, gutten som er tapt i et museum må finne ut hvordan du kan finne sin mor (eller den han var med).
Tre.
Bruk spesifikke tiltak for å komme til slutten av historien. Det er spesifikke trinn et tegn må ta for å komme til slutten av en novelle. Disse vil inkludere forsøk på å løse problemet (konflikt), tilbakeslag og triumfer. Karakteren vil møte hjelpere underveis som vil hjelpe ham å finne sin vei ut av museet. Imidlertid bør denne oppgaven ikke være for lett for karakteren.

Format


en.
Formater manuskript riktig, hvis du planlegger å sende til en redaktør. Riktig formatering inkluderer en tomme marginer hele veien rundt, en 12 punkts Times New Roman font, dobbel linjeavstand kroppen; tittelen på den første siden, på første side i øverste venstre, ditt navn, adresse, telefon og e-post. Mange redaktører ønsker også et estimert antall ord øverst til høyre på første side.
To.
Inneholde en overskrift på hver side etter den første siden. Programmer, slik som MS Word, tilbyr muligheten til å lage en header som skal vises på hver side, men den første. Gå til Fil /Utskriftsformat. Under "Oppsett" merk av for "Ulike Første side". Klikk på "OK"-knappen. Deretter åpner du "View" og deretter klikke på "topp-og bunntekst. " På den andre siden av manuskriptet ditt, inni hodet boksen, bør du legge tittelen på historien, etternavnet ditt og sidetallet. Det kan være lurt å bruke Sett inn /Page Number funksjonen, slik at Word vil automatisere denne prosessen for deg. Ellers lager du mye ekstra arbeid for deg selv.
Tre.
Sjekk nøye for eventuelle skrivefeil, legge til et følgebrev som kort forklarer hva historien handler om og sette inn en Self Adressert Stemplet Konvolutt (SASE), slik at redaktøren kan svare på innsendingen.

Tips og advarsler


 • være observatør av hverdagen. Noen av de beste historien ideene kommer fra typiske, hverdagslige hendelser.
 • skrive ned ideer når de kommer til deg. Hvis du venter til senere, er du sannsynligvis til å glemme og miste ideen.
 • Få noen andre til å lese over din historie og hjelpe deg med å finne områder som ikke gir mening, trenger mer detaljer, eller er klønete formulert.
 • Publishing er et tall spill. Ikke mist motet hvis første eller til og med femtinde historien ikke selger. Hold skrive og fortsette å sende i materiale og til slutt vil du finne suksess.
 • Andre artikkelen

 • hvordan å tegne anime hoder
 • hvordan du skriver et synopsis for en bok eller et blad utgiver eller redaktør
 • hvordan å skrive barnerim
 • hvordan finne en litterær agent online
 • hvordan å lage dynamiske fiktive karakterer
 • hvordan du skriver en Objektivistisk dikt
 • hvordan du tolker drømmer om babyer
 • Slik katalog bøker på nettet
 • hvordan å få de beste prisene på brukte college lærebøker
 • hvordan gjøre å være fattig hoften i nedgangstider
 •