Slik skriver du en zine

Slik skriver du en zineDu er en punk rock trommeslager eller en rå mat entusiast. Du jobber som et teppe renere eller er i biblioteket vitenskap gradsstudier. Feminisme, konsumerisme eller hedenskap enthralls deg. Uansett hva dine tvangstanker er, eller hva livet handler om, og tilbyr en verden av zines en kreativ utløp til deg og et publikum for deg. Det er zines om oppvaskmaskiner, gamle Atari dataspill, bryte inn i bygninger, Hello Kitty, afrikansk kunst, grrl makt og utover. Zines må være en av de billigste, raskeste metoder for å få ord ut til likesinnede individer.
en
Les hva som er der ute. . . Enten du foretrekker ezines på web eller gammeldags brettet-og-stiftede variasjon, er råstoff der. Tidsskrifthyller på uavhengige bokhandlere, tegneserie butikker, komisk viser, det stabler av titler på kule kafeer, og offentlige områder i college byene er førsteklasses lokaler for scoring zines. Du kan også gå den formelle ruten og søk på nettet for magasin gjennomgang publikasjoner, for eksempel "xerografi Debt", som inneholder kritikk og bestillingsinformasjon. Noen zinesters er åpne til handler, noe som betyr at du bør sende dem en zine, litt mail art, eller en stor bokstav og forventer å få en zine i retur.
To.
Velg emnet ditt, eller holde zine fri form. Det er mange zines som broach temaer relatert til kultur pop, punk kultur, alternativ kultur, musikk, mat og sex. Perzines, eller personlige zines, er typisk blant de under-20 sett. En annen vanlig zine stilen er "rant" magasin, som består av oppvarmet kronikker og klager. Vurder også om du foretrekker din zine å være en gruppe innsats. Dette kan gjøre innholdet mer variert og interessant, men kan skape kaos med produksjon tidsfrister.
Tre.
Bestem ditt format. Er zine kommer til å være papirbaserte eller elektronisk? Starte en ezine er like enkelt som å åpne opp en gratis blogg-konto eller sette opp en enkel nettside. Starte en print zine er mer utfordrende i form eller produksjon, markedsføring og distribusjon, men kan til syvende og sist mer visuelt tilfredsstillende. Den DIY element i fanzinet bevegelsen vil alltid favorisere den følelsen av å holde et papir zine og praktisering av cutting-og-lime med faktiske saks og lim i stedet for et klikk med musen, men ezine utgivere elsker friheten til å lenke, laste opp kunst , og distribuere kjapt gratis.
fire.
skrive! Hvis du synes det er vanskelig å komme i gang, brainstorm med venner på en kafé og lage en gruppe stykke. Finn et stykke skrive eller kunst som du kan lage et svar. Skape interessante lister og diagrammer. Gjennomgå den siste filmen, eller kopp kaffe du drikker. Hvis du ikke kan finne villige bidragsytere blant vennekretsen, prøve å legge krever forfattere og kunstnere på Craigslist eller på kafé oppslagstavler.
Fem.
Publiser din innsats. For en trykt magasin, danner et forhold med en lokal kopi butikk, eller bli venner med noen med tilgang til en kopimaskin på jobben. Kom deg ut stifteenheten og starte montering zines. Ta resultatet til den lokale kafeen eller komiske butikk, eller sende den ut for handler og omtaler. For elektronisk zines, trykker du bare på "Send". Publisere ved å legge ut linker til relaterte zines, kommenterer fora, legger en link til zine din som en del av e-signatur, delta i bloggen karneval, og sende ut teasers til venner. Husk at jo flere folk du involvere i zine skapelse, jo flere folk vil være med på å fremme det.

Tips og advarsler


 • Husk at bilder bidra til å bryte opp lange deler av teksten.
 • Lag en dummy zine for layout å unngå paginering feil.
 • Andre artikkelen

 • hvordan å tilpasse en dag timer
 • hvordan å holde bøkene under kontroll
 • Slik idédugnad for å skrive en barnebok
 • hvordan unngå biblioteket bøter
 • hvordan gjøre lesing morsomt for et barn
 • hvordan å skrive fiksjon
 • hvordan å formatere en tegneserie script, plot style
 • hvordan du skriver et manuskript
 • hvordan finne gode bøker å lese
 • hvordan å overvinne writer’s block
 •