hvordan å brainstorme novelle ideer

hvordan å brainstorme novelle ideerStory ideer kan treffe deg som et mirakel. Inspirasjon kan komme fra noe eller hvor som helst, og det kan komme når som helst. Men det er tider når ingenting skjer i det hele tatt, og du står fast. Enten du opplever writer's block eller ikke, trenger du ikke å vente på at muser å bli inspirert til å skrive igjen. Du kan idédugnad for å få kreative juicer går. Her er noen måter du kan idédugnad for novellen ideer
en.
Start med en historie idé eller et bilde. Det kan være alt som slår deg fancy eller et emne som du er interessert i, som krig eller en historisk hendelse, eller kanskje et fotografi, maleri eller drømmer.
To.

Bygg på den ideen. Hvor ønsker du å ta det? For eksempel, hvis du er interessert i et bestemt historisk hendelse som for eksempel bombingen av Pearl Harbor, hvilke områder av at arrangementet ville du synes er mest interessant? Angrepet i seg selv? Menneskene som bor i området rundt i denne perioden? Et bestemt sted for eksempel en bar eller restaurant? Hvis det er et fotografi eller en drøm, skriver du ned de tingene som disse bildene fører tankene. De kan være alt fra en følelse av tid, et sted eller en bestemt karakter. La fantasien gå med disse, og notere ned alt som popper opp i hodet ditt.
Tre.
Se over listen. Du vil sannsynligvis ha en rekke ideer nå og de fleste av dem vil ikke være synkronisert med hverandre. Circle hvilke ideer interesserer deg mest, de som vil tilby de mest spennende fortellinger muligheter.
Fire.
Ta ideer du har valgt og idémyldring litt mer. Denne gangen, tenker på karakterer og situasjoner som disse ideene fører tankene. For eksempel, i eksempelet ovenfor på Pearl Harbor, la oss si at du noterte ned "Hawaiian restaurant. " Skriv ned hva denne restauranten bringer tankene. Det kan være mat, musikk, de som jobber der eller den type individer som hyppig restauranten. Skriv så mange ideer som du kan tenke på som vil hjelpe deg å komme opp med en historie.
Fem.
Innskrenke valg ved å plukke en idé som vil bli en historie. Noen av disse ideene kan innarbeides i historien din, avhengig av hvor nært de er justert til hva du ønsker å skrive om. Men gjør begrense det ned til én idé og bygge personer og handling rundt det.

Andre artikkelen

 • Slik redigerer ut et tegn i et manuskript
 • hvordan du skriver ut innbinding
 • hvordan å bryte inn i den lokale skrive markedet med en kaffebar
 • hvordan man skal fremme bøker gratis
 • hvordan å skrive om voksen alder i en selvbiografi
 • hvordan å publisere poesi
 • hvordan du velger native american tema bøker for barn
 • hvordan du skriver et sverd og trolldom fantasy-roman
 • hvordan å lage en bok smussomslag
 • hvordan å studere moderne litteratur
 •