hvordan å lage en bok dummy for barnas bildeboka historie

hvordan å lage en bok dummy for barnas bildeboka historieDu har skrevet en historie for barn, men du er ikke sikker på hvordan å gjøre den om til en Children's Picture Book. Du vil ønske å se din historie i en bok format før du sender den til et forlag. De fleste utgivere vil se en bok dummy til historien din. Dette er første skritt for å forberede innsending

Du trenger:. .
Din manuskriptet skrevet ut i liten skrift
Stor papir.
Blyant med en god viskelær.
Lim eller tape.
datamaskin.
skanneren.
skriveren.


en.
Du vil først ønsker å sette opp arbeidsplassen din med en fin stort ark, en blyant og en god viskelær. Deretter tegner ut alle sidene på papiret som dreieboken oppsettet vises her for en 32 siders bok. De fleste barnebøker er skrevet ut og kuttet til 32 sider. Ta en bilde bok og ta en titt på de første 1-5 sidene, de er fleksible i forhold til hvordan du vil håndtere dem. Se dreieboken ved å utvide den her, og du kan bestemme hvordan du vil at disse sidene til layout. For eksempel enkelte storybooks vil ha en halv tittel og full tittel, der noen bøker som bare vil ha full tittel side.
To.
Så ta din manuskript og se på det i form av sideskift. Et sideskift er der du bestemmer hvor du bryte din historie kopiere opp etter sider. Jeg skrive ut min manuskriptet svært lite og begynner å klippe den i disse sideskift. Hvis teksten er veldig minimal kan du bare blyant det i. Nå min historie er veiledende meg gjennom sidene. Dette har noen ganger hjulpet meg å klargjøre min historie. Jeg har gjort enda mer redigering fra denne prosessen.
Tre.
Det neste trinnet er å "rable skisse" tegninger (bildet ideer) på hver side dreieboken. Jeg lot mine ord guide kunsten min. Jeg løst trekke ut mine ideer. Jeg liker å rable i sirkel og firkant figurer. Vennligst utvide min illustrasjonen for å se. Du vil se boken din begynner å ta form.
Fire.
Jeg lage to separate dreiebok. Den første for bare min tekst og den andre med bare de grove blyanttegninger. Mitt neste steg er å trekke alle mine bilder strammere og skanne dem inn i maskinen. Arbeide med en publisering program på datamaskinen gifte jeg teksten og kunsten følgende fra min dreiebok. På dette punktet jeg designet hvordan min tekst vil se ut på hver side. Jeg liker å jobbe med en standard 11 "x 17" papir. Jeg skriver ut alle sidene mine ut i oppslag for å passe denne størrelsen. Pålegg er to sider som vender mot hverandre, sider to og tre, og så videre. Den venstre er alltid partall og retten er alltid oddetall.
Fem.
Mitt siste trinnet etter oppslag er skrevet ut, kombinerer jeg alle inn i en bok dummy. Jeg kaster de 11 x17 i to. Merk: Du trenger ikke å skrive ut 11x17 du kan skrive ut hvilken som helst størrelse du vil, men husk at du skriver ut i sprer seg, foldet inn i en forholdsmessig størrelse på boken din. Ved hjelp av dobbeltsidig tape eller lim pinne jeg ta min dekning, brettet i to og tape den til innsiden av omslaget (rygg mot rygg) og siden en (det er det motsatte siden fra innsiden av omslaget) er teipet til side to (back til bak) og siden tre er teipet til side fire (rygg mot rygg) så videre. Folding og taping alle sider til den blir en bok dummy. Legg også merke: Gidder ikke viser de 5 første sidene i boken min dummy. Hvis jeg følger min storyboard jeg vet jeg vil ha en 32 siders bok. Dette er da klar til å sende med det ferdige manuskriptet til en utgiver eller utgivere av å velge mine.

Tips og advarsler


 • Ikke vær redd for tegningen delen. Hvis du holder kunsten løse den formidler en idé. Ideen er det vi egentlig etter. Den stramme opp sider som jeg kan bli eliminert, og du kan holde skisser veldig løs i finalen presentasjonen. Det er ingen feil eller rett. Bare utforske. Du vil bli overrasket over hva som kan komme fra å gjøre denne prosessen etter at du har skrevet en historie du liker.
 • Andre artikkelen

 • hvordan du kan vinne Caldecott medalje
 • hvordan du spiller naruto kortet slaget
 • hvordan å nevne en bok klubb
 • hvordan trene for å bli en forsikring agent
 • hvordan gjøre å være fattig hoften i nedgangstider
 • Slik publiserer selvreparerende bøker online
 • hvordan du får en barnebok utgitt
 • hvordan starte en webzine
 • hvordan bli en militær bok klubb
 • hvordan de skal bli verdens største Stuart Woods fan
 •