hvordan å lytte til lydbøker gratis

hvordan å lytte til lydbøker gratisÅ lytte til lydbøker kan være en fin måte å fordrive tiden, underholde deg selv og lære noe nytt. Audio bøker kan gjøre en lang biltur mer moro, eller lage din pendle til og fra jobb en mer produktiv tid. Bøker på CD kan hjelpe deg å fange opp på klassiske romaner eller self-help bøker du har alltid ønsket å lese, men har ikke hatt tid til, eller at du kan studere emner relatert til din karriere. Du kan også lytte til MP3-filer av lydbøker som du gjør husarbeid eller trene på helsestudio for å gjøre disse aktivitetene mer moro.

Du trenger:
Lånekort
. Tom CD-R-plater (valgfritt).
Hodetelefoner og MP3-spiller (ekstrautstyr).


en.
Sjekk ut bøker på CD fra biblioteket. Dette er trolig den enkleste måten å lytte til lydbøker gratis, og det vil gi deg det største utvalget av nyere bøker. Begrensningene til denne metoden er at du bare kan høre på dem på en CD-spiller eller på datamaskinen din, og du må kanskje vente på et annet beskytter å returnere boken du vil hvis det er sjekket ut når du besøker biblioteket.
to.
Spør biblioteket om de har eAudiobooks eller et lignende program. Disse programmene vil tillate deg å laste ned lydbøker ved å skrive inn ditt lånekort nummer på en nettside. Ikke alle bibliotek deltar i disse programmene, men mange gjør, så det er verdt å spørre. En begrensning er at, i stor grad, disse samlingene er å gi opplæring og bestå av mye faglitteratur og eldre klassiske romaner. Hvis du er ute etter den nyeste thriller eller chick-lit bok, vil dette sannsynligvis ikke være den beste ruten for deg.
tre.
Sjekk ut Project Gutenberg på nettet. Project Gutenberg tilbyr et bredt utvalg av bøker i tekst gratis, men de tilbyr også et ganske stort utvalg av lydbøker. Alle disse bøkene er eldre som har gått inn i public domain og kan lastes ned og lyttes til gratis, uten noen opphavsrettslige spørsmål. Det betyr, igjen, vil du ikke finne de siste thrillere her, men de har en interessant samling av eldre årganger, fra "Æsops fabler" til Jules Verne. En annen begrensning er at filstørrelsen og typer ikke kan være kompatible med MP3-spilleren, i noen tilfeller kan du bare være i stand til å lytte til disse bøkene på datamaskinen din (se Ressurser nedenfor).
fire.
Besøk andre nettsteder som lar deg laste ned lydbøker gratis. Hvis du er en science fiction fan, vil sffaudio. com knytte deg til en rekke nettsteder som tilbyr science fiction og fantasy lyd bok nedlastinger gratis. The Internet Archive (archive. org) vil også tillate deg å laste ned lydbøker gratis, så vil librivox. org. Den ene ulempen med å lytte til lydbøker lest av frivillige er at kvaliteten på lesing kan variere enormt. Noen lesere er ganske bra, mens andre leser i monotones eller har dårligere opptaksutstyr. Med Librivox, spesielt, kan du ha fem eller ti forskjellige forfattere lese flere kapitler i boken, og dette er ofte ikke like tilfredsstillende som å høre på en profesjonell skuespiller å lese en hel bok på CD.
Fem.

Du kan også gjøre et søk for å se om noen av dine favoritt forfattere kan tilby korte historier eller bøker på lyd gratis. Du vil bli overrasket over hvor mange som vil gjøre dette bare for å få sine navn der ute og utvide sitt publikum. En forfatter som gjør dette ofte er science fiction forfatter Cory Doctorow (se Ressurser nedenfor).

Andre artikkelen

 • hvordan du velger barnas fiction bøker
 • hvordan bli en Bookworm
 • hvordan å skrive en litterær roman
 • hvordan bli den neste JK Rowling
 • hvordan copyedit og korrekturlese skriftlig arbeid
 • hvordan du selv publisere en bok gratis
 • hvordan sette opp leksjon planer for en førskole klasserom
 • Hvordan arrangere en poesi lesing
 • hvordan du får en memoarer litterær agent
 • hvordan å skrive sportsartikler
 •