hvordan å samle Cthulhu Mythos

hvordan å samle Cthulhu MythosHoward Phillips Lovecraft trolig ville finne det ganske morsomt at ikke bare er hans historier å bli lest og samlet i dag, men at folk også er fremdeles skriver nye i den delte bakgrunnen han created. Lovecraft aldri kalte den Cthulhu Mythos i sin tid, men det er blitt kjent som det, og har utvidet dramatisk siden hans første historier dukket opp på 1920-tallet. Han oppmuntret dette gjennom korrespondansen med Clark Ashton Smith, Robert E. Howard og andre. Etter hans død, oppkalt august Derleth bakgrunnen, utvidet det og oppfordre andre til å delta i.
en
Start med Lovecrafts skrifter. . . De fleste av fiksjon hans er samlet i tre bind fra Arkham House Publishers: "Dagon and Other Macabre Tales", "The Dunwich Horror and Others" og "På Fjell i Madness og andre Macabre Tales. "Andre historier, noen som passer innenfor mythos er samlet i" The Horror på museet og andre revisjoner "og" Watcher Out of Time. " ; Førstnevnte er fylt med historier HPL faktisk skrev, men dukket opp under andre bylines. Sistnevnte samler den posthume samarbeid med Derleth. Ikke alle av HPL's historier del av mythos.
to.
Samle de ulike inkarnasjoner av "Tales of the Cthulhu Mythos. " Det er paperback og innbundne utgaver med varierende historier fra slike som Smith, Howard, Robert Bloch, Frank Belknap Long og andre. Det er også "New Tales of the Cthulhu Mythos" redigert av Ramsey Campbell, som selv var Lovecraftian forfatter. "Cthulhu 2000" er et senere antologi redigert av Arkham House editor Jim Turner.
tre.
Se etter "syklus" bøker fra Chaosium Inc. Disse bøkene, en serie med handel paperbacks, samler både nye og gamle historier etter tema. Vanligvis er det én eller to HPL historier sammen med historier fra andre forfattere, enten samtidige av Lovecraft eller de som skrev senere. Ved å gjøre disse til tema bøkene, satt Chaosium sammen historier som ellers var fjerntliggende i en rekke bøker og blader, mange utsolgt fra forlaget.
Fire.
Vær oppmerksom på at for ekte samlere , er det den fantastiske fruktkjøttet magasiner. De fleste av HPL verker opprinnelig dukket opp i Weird Tales magazine i 1920 og 1930 mens han fremdeles var i live. Flere dukket opp i sidene etter hans død i 1937. Noen dukket opp andre steder, særlig mythos historier om "På Mountains of Madness" og "Shadow Out of Time" i Astounding Stories. Den tidligere vises i februar, mars og april problemer mens sistnevnte er i juni 1936 spørsmålet.
Fem.
Samle andre forfattere. Noen av de beste Cthulhu Mythos historiene ikke ble skrevet av HPL. Howard og Smith særlig var bedre forfattere og deres ekspedisjoner inn i mythos gjøre for bedre lesing. Det er Chaosium volumer viet til dem og deres historier er samlet inn andre steder, også.
6.
For å virkelig få hele spekteret av Mythos fungerer, prøv fan fiction tilgjengelig på Internett og i noen bok samlinger. Mye av det er så godt som "fan fiction" insinuerer, men noe av det er bra.

Andre artikkelen

 • hvordan du oppretter en signatur i Thunderbird email
 • hvordan du setter pris edward klosteret
 • Slik skriver du en pantoum
 • hvordan tolke drømmer
 • hvordan du skriver en bok på 28 dager
 • hvordan du legger front saken til memoarer din
 • hvordan du skriver inn skriftlig konkurranser
 • hvordan komme spinkel bøker å stå oppreist
 • hvordan å lage en tegneserie-skurken
 • hvordan forskning science fiction tema
 •