hvordan å skrive artikler raskt

hvordan å skrive artikler rasktØnsker du å forbedre hastigheten på å skrive når du skrive artikler? Hvis du skriver artikler for å tjene litt ekstra penger, men du får writer's block (miste inspirasjon eller kreativitet mens du skriver) så er det noe galt. Dersom du tar for lang tid å skrive en artikkel så du ikke bruker tiden godt. I denne guiden skal jeg vise deg hvordan du skrive artikler med lynets hastighet

Du trenger:.
En vil lære


en
få litt. . rask kunnskap om emnet du skriver om. Gå til Google (google. com) for å gjøre et søk på det emnet du skriver om. La oss si at du skriver om å miste vekt. Gå inn i Google "miste vekt" og raskt lese noen fakta om å miste vekt for å få 4-5 ideer til å stikke den inn i artikkelen din. Se etter filstørrelsen fordi større filstørrelse vanligvis har mer innhold. Vær forsiktig med å plagiere, som du er ute etter ideer og ikke kopiere innholdet. Du kan også se gjennom andre nettsteder som for eksempel: Ask (ask. com), Yahoo (yahoo. com), Wikipedia (wikipedia. org), osv. for informasjon i tillegg. Dette bør ikke ta mer enn fem minutter å finne den informasjonen du trenger på temaet ditt.
To.
Åpne opp en Word Processor enten det er en Notisblokk, Wordpad eller Microsoft Word. Uansett hva fakta /ideer du finner, starte oppføringen ned disse fakta /ideer og husker ikke å plagiere (kopiere ord for ord). Du bør føre 4-5 gode ideer og gjør det raskt. Dette bør ikke ta mer enn tre minutter å få 4-5 ideer om tekstbehandleren.
Tre.
Vær super kreativ med tittelen din. Tittelen skal generere noe sjokkerende, skape nysgjerrighet, lover en fordel, eller utgjøre et interessant spørsmål. Noe sjokkerende kan inkludere noe falske som dødsfall, åpenbart, avdekket, osv. For å generere nysgjerrighet kan inneholde ord som hemmelig, mystikk, skjulte, etc. Et løfte fordel kan inneholde ord som hvordan, finne ut, lære, osv. For å stiller et interessant spørsmål starter med ord som hvordan, hvorfor, hva om, etc. Husk å gjøre en glimrende tittel fordi en tittel er viktig eller enda viktigere enn innholdet i selve artikkelen. Dette bør imidlertid ikke ta mer enn to minutter.
Fire.
Følg de enkle å skrive strukturen. Som inkluderer introduksjonen (4-5 setninger), 3 til 5 kroppen avsnitt (4-5 setninger), og en konklusjon (4-5 setninger). Introduksjonen bør ha en "krok" som er en grabben som griper lesernes oppmerksomhet som åpningen setningen. Da listen en 3-5 punkter om hva du skal skrive i din 3-5 kroppen avsnitt som vil bli dekket din artikkel i 1-2 setninger. Skriv en bestemt setning innføre den eksakte temaet. Og endelig har en setning som sier hensikten med artikkelen. Som for kroppen avsnitt, har én setning til å innføre det punktet, 2-3 setninger å forklare dette punktet, og en setning inngå dette punktet, mens overgangen til neste punkt i neste avsnitt kroppen. Dette bør fortsette til den siste kroppen ledd. Som for konklusjonen, har en generell uttalelse til oppsummere hva du sa i kroppen punkter skal en setning konkludere formålet med artikkelen din, og 2-3 setninger for å flytte leseren til å gjøre noe etter å ha lest din artikkel eller i det minste å tenker på det dypt. Dette bør ikke ta mer enn tjue minutter
fem.
Vær wordy eller presis. Hvis du prøver å skrive en lang artikkel, og deretter legge på så mange ord du kan for å utvide din artikkel eller utgjør en morsom og /eller interessant historie. Men ikke over overdriv da det kan kjede leseren, og de vil slutte å lese. Mens hvis du prøver å skrive en kort artikkel, så bli bestemt, og komme til poenget med hva hensikten med artikkelen din er. Når det blir bestemt, ikke kutter ut viktige fakta.

Tips og advarsler


 • Lykke skrive artiklene dine raskt!
 • Pass på å legger meg.
 • Andre artikkelen

 • Hvordan avgjøre om selv-publisering er for deg
 • hvordan å presentere ditt fiksjon
 • hvordan bli en bedre forfatter
 • hvordan finne bøker om vindkraft
 • hvordan å skrive å inspirere
 • hvordan å studere O’Connors "alt som stiger må konvergerer"
 • hvordan du får en bok bundet
 • hvordan å leie en lyd-bok på nettet
 • Hvordan velge barna bøker for Harry Potter fans
 • Slik forstår William Burroughs
 •