hvordan å skrive en roman

hvordan å skrive en romanHvordan skrive en roman kan være mer enn bare en artikkel kan formidle, men det er noen grunnleggende ting som alle som ønsker å skrive en roman må gå gjennom for å sikre at de grunnleggende elementer i en roman er det. Hver romanen består av de grunnleggende byggesteinene for en historie, og hver god roman er godt planlagt i detalj

Du trenger:. .
Plot
Tegn.
Time.


en.
Skrive en roman med enten en tomt eller med en karakter eller to. De fleste romaner er enten handlingsdrevne eller karakterdrevet. Hvis du har en god handling i tankene, må du komme opp med tegn som vil fungere godt innenfor det tomt rammeverk. Hvis du starter med tegn, tror deg plotte punkter som vil tvinge karakter eller tegn til å vokse.
To.
Lag en detaljert oversikt over hvordan romanen skriving vil fremgang. Uten en disposisjon kan du glemmer noe av plottet punktene som var planlagt som du skriver en roman. Du vil også kunne se på hele historien på en gang og vil være bedre i stand til å se hvor romanen ikke fremgang bra eller når et ekstra kapittel er nødvendig. Skissen trenger ikke å være noe som holder deg fra å utvide eller endre historien, men det bør være noe som hjelper deg til å se det store bildet lettere.
Tre.
Set opp konflikten din som du skriver romanen. Tomten bør senter på en konflikt av noen type. De store konfliktene i romanene er stort sett et tegn vs selv, et tegn vs en annen karakter, en karakter vs samfunnet generelt eller et tegn vs den ville. Hvordan din hovedpersonen selv håndterer hele denne konflikten vil være hva avslører det meste om hans personlighet.
fire.
Lag en rekke sekundær-og tertiær tegn som vil støtte tomten og gi flere måter for hovedpersonen å vokse og utvikle seg. I noen romaner, for eksempel en karakter vs vill tomten, som ikke er mulig. Men i de fleste tilfeller er det mulig å skape et rikt univers av tegn som samhandler på mange ulike nivåer.
Fem.
Les gjennom romanen, og endre når handlingen virker for tynne eller forvirrende. Hold revidere, skrive roman før du har den boken som forteller historien du vil fortelle.
6.
Bli en forfattere 'gruppe å ha andre forfattere kritikk arbeidet ditt. Dette kan gi deg noen verdifulle innsikt i hva som må endres. Ikke stol på dine venner og familie for kritikk når du skriver en roman-de vil ønske å være snill i stedet for å dytte deg å gjøre de endringene som trengs. Hvis du ønsker å skrive en roman og få det publisert, må du objektive innsikt.

Andre artikkelen

 • hvordan å studere O’Connors "alt som stiger må konvergerer"
 • hvordan bli en litterær oversetter
 • hvordan å skrive dialog for en roman
 • hvordan å være en bokorm på et budsjett
 • Slik skriver en bestselgende bok
 • hvordan finne christian selvhjelpsbøker
 • Slik skriver du en ballade dikt
 • Slik skriver du en pantoum
 • hvordan komme novelle ideer
 • hvordan å skrive en litterær roman
 •