hvordan du får en skjenkebevilling i Hawaii

hvordan du får en skjenkebevilling i HawaiiFå en skjenkebevilling er en av de mer vanskelige oppgaver at man kan fullføre ved etablering av en ny bedrift, eller legge brennevin salg til en eksisterende bedrift. Dette gjelder særlig i Hawaii, der det ikke er en eneste statlig instans som utsteder lisens til alle bedrifter på Hawaii. Den gode nyheten er at alt som trengs er riktig informasjon til å gjøre denne prosessen problemfri

Du trenger:.
Legitimasjon
. Building skisser.
Lister av lokale innbyggere.
Investeringskapital.


en.
forske på bydelene ditt ville være interessert i å ha en virksomhet i. Vær oppmerksom på den befolkningen telle og antallet lisensierte brennevin bedrifter i området. Det er et maksimalt antall brennevin lisenser tillatt i hver by. Tallet er basert på størrelsen av den lokale befolkningen. Hvis alle tilgjengelige lisenser har blitt utstedt, vil du ikke kunne få en ny skjenkebevilling i området. Dette gjør innledende forskning en kritisk aspekt for å få en skjenkebevilling.
to.
lease en bygning i området du valgte. Bygningen beliggenheten er kanskje viktigere for brennevin konsesjonssøknaden enn den enkelte som sender inn søknaden. Bygget skal ikke bare være i et område hvor det er brennevin lisenser tilgjengelig, men også i et område hvor lokale innbyggere og bedrifter vil være mottakelig for salg av alkohol. Dette er vanligvis ikke et problem for restauranter, men hvis du skal drive en bar eller vinmonopol, vil du ønsker å være forsiktig å ikke velge et sted hvor sterk motstanden vil bli stemt mot søknaden.
tre.
Utkast en plantegning av lokalene. På en 24 "med 36" stykke papir, må du tegne en plantegning som representerer det stedet der du vil selge alkoholholdige drikkevarer. Gulvet skal det utarbeides å skalere, og inneholder detaljerte målinger av lokalene. Når fullført, og planen skal være stemplet med foreløpig godkjenning fra Department of Health.
Fire.
Lag en skatt kart over eiendommen din. Igjen, med en 24 "med 36" ark, lage et kart der du befinner deg. Dette kartet bør gjøres til en skala på 1 tomme er lik 60 fot, slik at du kan vise nabolaget som omgir din eiendom. Dette kartet skal plassere din eiendom i sentrum av kartet, og viser området innenfor radius av 100 meter og godt som 500 meter fra grensen til eiendommen din.
Fem.
Make en liste over alle virksomheter innenfor det området som dekkes av din skatt kartet. Du bør skille dette i to lister. Du bør ha en liste over alle bedrifter innenfor 100 meter av eiendommen din, og en annen liste over alle virksomheter innenfor 500 fot (ikke medregnet de på den første listen). Listen skal inneholde navn og adresse på hver enkelt bedrift.
6.
Kompilere en liste over registrerte velgere som bor innenfor din skatt kartet. Igjen, bør dette være to lister, fordelt blant de som bor innenfor 100 meter av eiendommen og de som bor innenfor 500 meter av eiendommen. Denne listen skal inneholde navn og adresse på hver velger i området.
7.
Ut adresseetiketter. Du må skrive ut en adresseetikett for hver adresse som ble oppført i trinn 5 og 6. Dette er fordi brennevin kommisjonen vil sende varsel om søknaden din og høre dato til hver av disse individene.
8.
Identifiser hvilke brennevin kommisjonen har jurisdiksjon over området. Hawaii har fire oppdrag som fører tilsyn med produksjon, distribusjon og salg av alkoholholdige drikkevarer. Disse er plassert i Hawaii County, City og County til Honolulu, Kauai County og Maui County. Linker til hver av disse styrende organer kan bli funnet i Resources.
9.
Send inn søknad om skjenkebevilling. Etter å ha bestemt hvilke brennevin kommisjonen har jurisdiksjon over virksomheten din, kan du få søknadsskjema fra at provisjon. Skjemaene må leveres sammen med kart og adresselister som du opprettet under forrige trinn. Du må også ta en sjekk eller postanvisning for søknadsavgiften, som varierer avhengig av klasse lisens du søker på. Se søknadsskjema for mer spesifikke instruksjoner om filing gebyrer.
10.
Sett av tid til offentlig varsel. Når brennevinet kommisjonen mottar din søknad, vil myndighetene bruke adressen din etiketter for å sende en offentlig melding til alle bedrifter og registrerte velgere innenfor 500 meter av hvor du befinner deg. Disse medlemmer av samfunnet vil bli varslet om tidspunktet for høringen på brennevin konsesjonssøknad, og vil bli gitt rikelig anledning til å stemme inn en protest, hvis ønskelig. Innvendinger fra dem innenfor 100 meter bære mer vekt i dommen fra brennevin kommisjonen.
11.
Delta på lisensen din hørselen. En dato vil bli planlagt på forhånd for å delta på en høring holdt av brennevin kommisjonen. Høringen vil vurdere din søknad om skjenkebevilling, og utgjør noen spesielle spørsmål som oppdragsgiver kan ha om bakgrunnen din. Det offentlige vil også bli gitt en sjanse til å stemme innvendinger før kommisjonen gjør en endelig avgjørelse.
12.
Forutsatt at kommisjonen reglene i din favør, vil en skjenkebevilling sendes til adressen til bedriften. Lisensen må vises hvor alkohol selges. Du må delta på en ekstra høring hvert år for å fornye lisensen.

Tips og advarsler


 • Selv om du følger alle reglene, det kan likevel være vanskelig å få en skjenkebevilling i Hawaii. Hvis du gjør en feil under søknadsprosessen, kan du bli sendt tilbake til utgangspunktet når du når høringen. På grunn av dette, mange mennesker liker å ansette en skjenkebevilling konsulent eller en advokat til å bistå dem i å få en skjenkebevilling.
 • Andre artikkelen

 • hvordan gjøre å skrive morsomt for alle
 • hvordan å lage en barnebok blir levende
 • hvordan sende fanpost til Nora Roberts
 • hvordan du skriver og selv-publisere en poesi bok
 • hvordan å bli et geni
 • Slik skriver om smerte
 • hvordan å gjøre bruk av avvisning bokstaver
 • hvordan finne en novelle marked
 • hvordan å utvikle tegn i mellom boken
 • hvordan du skriver et følgebrev til en utgiver
 •