hvordan du oppretter en forfatter media kit

hvordan du oppretter en forfatter media kitDu er en forfatter, har du vært publisert, eller kanskje du er vakler på randen. Vel, det er tid (faktisk forbi tid) til å tenke på å sette sammen et media kit og ser frem til fremtiden når du kan bruke det settet til å muligens få nevnt i publikasjoner for din innsats, eller kanskje ta en plass på radio eller TV eller ulempe deg selv en talende engasjement med mulighet for å kommunisere med publikum på. Alle kan legge til forfatter inntekt og alle betyr stor eksponering for ditt navn og skriving

Du trenger:.
Hvitt papir.
datamaskin.
visittkort.
bilde av deg selv. Mobiltelefonienkle mapper.
blank CD (valgfritt).


en.
Opprett et eget ark for hver kategori du dekke, enten det er en papirkopi side i en mappe du deler ut, eller en side på ditt nettsted. Jeg foreslår sterkt at du trenger begge. Men her skal vi snakke om en papirkopi pakke du kan dele ut når det trengs
2
Sørg for hver side du lager din har full kontakt informasjon på det,. . Navn, adresse, telefon, nettside, blogg adressen hvis du har en, alt.
tre.
Du trenger en CV eller forfatter CV. Holde det stramt og du kan beholde en kopi på din datamaskin som inneholder alt du noensinne har gjort, deretter kopiere fra at når du trenger en rettet mot et bestemt marked.
Fire.
Opprett en kort biografisk skisse på ca én side og inkluderer med at et klart bilde av deg selv. Du kan gjøre bildet delen av brevpapir eller sette det inn i teksten. Vær kreativ, men får ikke dumt. Dette er en profesjonell, første-inntrykket type dokument.
fem.
Hvis du lærer eller gjøre offentlige opptredener i skriveprosessen feltet du kanskje få noen lyd-eller videoklipp av prøver av det du gjør din ting brennes på CD og inkluderer det med pakken din.
6.
Hvis det har vært noen pressemeldinger annonsere dine artikler og dine kamper eller ditt undervisning tilgjengelighet, inkluderer ett eller to av dem i pakken.
7 .
Ta med noen siste artiklene du har skrevet, prøver av arbeidet som utdrag og påtegninger du har mottatt.
8.
Ta med et visittkort . . . faktisk inkludere flere. Jeg har fått min på Vista ut på nettet og har vært fornøyd med kvalitet og lav pris. Du kan finne andre eller få dem lokalt.
9.
Ved en kopi av boken din hvis det er hensiktsmessig. Hvis du sender inn for en gjennomgang, så tydelig er dette viktig. For andre bruker kanskje du tenker på dette før bare kaste en i så det kan bli dyrt.
10.
Ta med en forside som gir en kortfattet oppsummering av innholdet du har inkludert i mediene kit.
11.
Husk å holde alt kort og skarp. De fleste har ikke tid til å pløye gjennom alt du noensinne har gjort. Ta ikke med hvert trykk nevner du noen gang har fått. Bruk den nyeste eller mest relevante. Lag de mange deler av media kit med den hensikt å dekke alt, da, når presentere en, huske på hvem som målet ditt er og fjerne alt som ikke er på poenget. Deretter oppretter du en fornuftig rekkefølge, og plassere mister ark i en approprite mappe. Jeg generelt valgte "to-pocket" lomme variasjon, gjerne med åpninger for å tillate et visittkort som skal vises tydelig.
12.
Tenk publisitet om seks måneder til et år før bokutgivelse (så sant du er fremme en bok). Hvis budsjettet tillater tenke på det å finne en god reklamemann-men hvis du gjør at publicist er kjent med målgruppen og den sjangeren du arbeider i.

Tips og advarsler


 • holde det kort, søt, og interessant
 • sørge for at alt er klart og ferdig
 • ikke overbelastes pakke
 • Andre artikkelen

 • hvordan tjene penger skrive sakprosa bøker
 • hvordan du gjør en virtuell bok tur
 • hvordan du kan lage dine egne tegneserier
 • hvordan å legge tekstur til mellom boken
 • hvordan du får en story publisert
 • hvordan du velger matlaging magasiner
 • Slik skriver du en sci-fi bok
 • hvordan du formaterer titler riktig
 • Slik skriver fake horoskop
 • hvordan å ha et liv under nanowrimo
 •