hvordan du skriver undertekst i en roman

hvordan du skriver undertekst i en romanUnderteksten skaper dybde til å skrive. Det gjør forfatteren til adresse og forene temaene i romanen sin. Men, skriver underteksten er ikke alltid lett. Typene underteksten en forfatter bringer romanen hennes bør være bevisst og godt valgt. Underteksten har å bety noe. Det kan ikke kastes i måfå fordi romanen krever det. Det finnes en rekke måter underteksten kan bringes inn i romanen
en.
Hva er romanen om? Er det en romanse? Er det en satire om moderne politikk? Er det en spion thriller, et mysterium, eller sci-fi? Eller er det en skive-of-life, litterære romanen? Bestem hva historien handler om først.
To.
Hva undertekst vil du legge til romanen? For eksempel, hvis roman handler om en bestemor som føler seg forlatt av sin familie etter at hun er plassert i et sykehjem, så underteksten av romanen handler om hvordan vårt samfunn behandler de eldre. Hvis romanen er en sci-fi thriller om et samfunn som tvinger fattige kvinner til å bli oppdrettere å levere barn til de rike, slik som Margaret Atwood's The tjenerinne's Tale, kunne da underteksten av historien din bli om reproduktive rettigheter for kvinner. Se på historien din handling og bestemme underteksten i den.
Tre.
Se etter måter som underteksten av romanen kan rettes. Underteksten kan løses gjennom romanens plot, karakterer, scener, dialoger, litterære troper (metaforer, lignelser, etc. ) og andre litterære elementer. For eksempel, ved hjelp av én av eksemplene ovenfor, eldre kvinne i sykehjemmet oppdager at hennes romkamerat blir behandlet forferdelig av en av sykehusets personale. Hun rapporterer ledsager til sykehuset regissøren, men hennes klager er nedlatende ignorert. Denne tomten understreker historiens underteksten:. . At de eldre er ofte neglisjert, og deres behov oversett i samfunnet
4
symbolismen er et annet litterært element som kan brukes som undertekst i romanen. I Great Gatsby, representerer det grønne lyset i enden av moloen romanens underteksten om den amerikanske drømmen og Gatsby eget ønske om å oppnå det for enhver pris. I en annen scene, viser Gatsby fortelleren, Nick Garroway, hans samling av skreddersydde klær. De dyre klærne representerer shallowness av samfunnet Gatsby lengter å tilhøre. Hver av disse symbolene markere romanens underteksten om moralske kostnadene på de som kjemper for å oppnå den amerikanske drømmen.
Fem.
Vær subtile. Bruk ikke klisjeer eller altfor kjente litterære troper til adressen din romanens undertekst. Hvis Romanen handler om gode kontra det onde, ikke skape karakterer eller plott som er enkle arketyper. For eksempel kan den "gode" karakter kjemper ondt har et alkoholproblem. Den "onde" karakter kan tilhører og donere til ulike veldedige organisasjoner. Prøver alltid å rokke lesernes forventninger. I eksempelet med den eldre kvinnen, kan figuren din bli en som har levd et voldsomt selvstendig liv. Kanskje hun var journalist. Hennes undersøkelse måten sykehjemmet staber sin pleie-deltagere og hennes innsats for å rapportere det til allmennheten vil gjøre langt mer fornuftig da, men det kan også legge til enda flere undertekst til romanen da det vil vise at de eldre fortsatt har noe å tilby samfunnet og bør ikke ignoreres.

Andre artikkelen

 • hvordan å skrive sakprosa bøker
 • hvordan å skrive flash fiction
 • hvordan man kan kjøpe coloring bøker i bulk
 • Slik free skrive en bok
 • hvordan å bruke widgets for å forbedre bloggen din
 • hvordan leve med en forfatter
 • hvordan du kan holde orden på historien ideer
 • hvordan vi kan forbedre hukommelsen
 • hvordan å analysere novellen plot
 • hvordan du gjør din mellom bestille en side Turner
 •