hvordan du velger den store neste bok

hvordan du velger den store neste bokSå du nettopp avsluttet en flott bok . . . Hva leser du nå? Gå inn i en bokhandel ubevæpnet kan være litt overveldende. Det er diskusjonsgrupper på nettet hvor du kan finne ut hva andre folk med like interesser leser
en
Barnes and Noble Book Klubber -. . bookclubs. barnesandnoble. com
BarnesandNoble. com har et online fellesskap av bokklubb der Du kan finne diskusjoner om en rekke emner. For eksempel, jeg elsker å lese bøker om vampyrer. Ikke si det til noen, det passer ikke min sunne bo hjemme mamma bildet. Uansett, kan si jeg ønsker å finne andre fiction bøker om vampyrer. Jeg går til bookclubs. barnesandnoble. com. Siden jeg er en die hard Barnes and Noble fan, jeg er allerede logget inn Hvis du ikke er så die hard, logge inn eller opprette kontoen. Når du er logget inn, gå til høyre på siden og klikk på bar som leser "velg din diskusjon". Her er det diskusjoner skjer på omtrent alt. Bla ned og finne et tema du er interessert i. Mitt tema er Paranormal. Når du er i diskusjonen du vil se det er et par bøker gruppen er for øyeblikket leser. Hvis du sjekke ut diskusjonen vil du se medlemmer diskutere andre bøker de liker å lese eller anbefale. Noen ganger, klokker selv forfatter av en bok i å legge til hans eller hennes favoritt leser. Jeg har funnet flere bøker med denne metoden.
To.
Amazon. com
Good ole Amazon, du kan bare ikke gå galt der. Med Amazon. com kan du bruke en rekke metoder for å finne en god bok. Velg en av dine favoritt bøker og gjøre et søk på den. En liste over bøker vil komme opp. Klikk på boken din. På denne skjermen vil du rulle ned mot bunnen. Det er mye bra info her. Først, sjekk ut Kunder som kjøpte denne varen kjøpte også. Her finner du en svært nyttig liste over bøker som ligner på det du allerede har lest. Bla gjennom listen for å se anmeldelser. Du kan fortsette å surfe på denne måten ved å klikke på en bok, deretter rulle ned og finne en annen Kunder som kjøpte denne varen kjøpte også avsnittet for å se gjennom. Dette kan gi deg noen gode leder.
Tre.
Fortsett videre ned denne skjermen til kunden Diskusjoner og Active Diskusjoner, også store diskusjonsgrupper hvor du kan se hva andre folk som liker boken din leser.
fire.
Enda lenger nede på skjermen er Listmania! Dette er et sted der folk lage liste over deres favoritt bøker, hvorav den aktuelle boken er på. Dette er bare en annen måte å bla gjennom hva andre personer, med like interesser, liker å lese. Følg disse trinnene, og du kunne godt ha flere nye bøker å velge mellom.

Andre artikkelen

 • hvordan å forstå Dewey desimalsystemet
 • Slik skriver en politisk dikt
 • hvordan du skriver ut bøker i blindeskrift
 • hvordan å hoppe begynne å skrive med clustering
 • Slik skriver du ved hjelp av Oulipo teknikken
 • hvordan bli en Ghostwriter
 • hvordan å markedsføre boken din
 • hvordan å publisere en lokal kokebok
 • Slik starter en bokklubb for barn
 • hvordan du får en bok trykt
 •