hvordan unngå redaktør og agent’s pet peeves

hvordan unngå redaktør og agent’s pet peevesSå du ferdig med manuskriptet, og er i det lange og krevende prosess med å redigere det til perfeksjon. Tross alt, vil du hindre at det blir sendt direkte til slaps haug! Her er noen feller å unngå

Du trenger:.
Time
. . . Tålmodighet


en
Noen ingen brainers: grammatiske feil, vanskelig å skrive, og clichà © s vil definitivt sende din artikkel til slaps haug. Har noen andre (helst ikke en venn eller et familiemedlem, altfor forutinntatt) korrekturlese arbeidet vil sikkert bidra til å unngå disse fellene.
to.
fleste agenter /redaktører hater prologer. Hvorfor? Alle prologer bidra til å gi bakgrunnshistorien, bakgrunnshistorien som kan bli innlemmet i historien kroppen selv. Bakgrunnshistorien tendens til å være langsom og kjedelig, mye bedre å starte historien in medias res (midt i handlingen).
Tre.
Lang liste over karakter beskrivelser er for lang og convoluted . Bedre å gi detaljer her og der, oppdaget gjennom historien eller scenen, i stedet for alle på en gang. (Jeg pleier å falle i denne fellen selv!)
Fire.
POV. Når du bruker en annen stemme enn "jeg," det kan noen ganger være alt for lett å skifte pov fra ett tegn til et annet i samme scene! Et stort nei-nei! Også gjøre visse ikke til å legge din stemme, forfatterens stemme.
Eksempel:. Jeg stirret på ham, ansiktet mitt flekkete fra tårene
Selv om en flekket ansikt kan bli antatt fra gråt, mindre tegnet så på et speil, hun kan ikke vite at for enkelte.
fem.
En falsk begynnelse. Alle føler snytt hvis de leser om tegn for et kapittel kun for å lære at det hele var en drøm. Eller en visjon. Bare hold deg til fakta, frue.
6.
Alltid, alltid, alltid vis ikke fortelle. Spesielt ikke bruk dialog som en krykke for å fortelle om karakterene. La karakterenes handlinger vise hvem de er i stedet
7
annen biggie:. . Perfekt tegn. Ingen ønsker å lese om perfekte mennesker. Jeg er ikke perfekt selv, så hvorfor skulle jeg ønske å lese om noen som er? Gi tegn feil, gjøre dem presentabel og troverdig og ekte.
8.
Fleste agenter /redaktører vil bare lest den første siden. Hvis de liker det, vil de fortsette gjennom første kapittel. Kontroller at det første kapitlet ikke ha for mye bakgrunnshistorien som det myrer historien ned og er ganske kjedelig. Action er alltid det beste løpet av . . . vel, action.

Andre artikkelen

 • hvordan å skumme et magasin
 • hvordan å oppdra et barn å være interessert i å lese
 • hvordan å skrive en historisk roman
 • hvordan du kan utvikle et plott linje
 • hvordan å ansette en litterær agent
 • hvordan å samle korte skrekkhistorier av robert w.
 • Slik leser romantikk bøker på nettet
 • hvordan du slår en historien fra virkeligheten til fiksjon
 • Slik skriver en bok forslag
 • hvordan finne en bok fra barndommen
 •